Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BEKİR SEÇİL
Köşe Yazarı
BEKİR SEÇİL
 

BİR HİÇ İÇİN HEDEFİ ISKALAMAK

Bir hedefe ulaşmak için katlar arasındaki basamakları yıpratırcasına ilerleriz. Aslında basamaklarla birlikte yıpranan, törpülenen kendi benliğimiz ve değerlerimizdir.  ☘ Hedefe yükselmek için insanca yaşamayı gerektiren yoldaki işaretleri görmezden gelerek insanların üstüne basa basa hedefe ulaşırız..  ☘ Hedefinden başka bir şey düşünmeyen insan,  kaybettiği değerler oku ile vurulur ve hayatın anlamını ıskalayarak hedefine ulaşır. Yani (1)leri birler üstüne onu da onun üstüne derken elde ettiğimiz üçten öteye gitmez.   ☘ Zirvede kaybederiz ve yanarız.  Sen yeryüzünde insanlar arasında teksin,  Rabbinde bir tek olan. Onun için birleri birleştirelim.  ☘ Bir olan sen farklılığının farkın damısın. Sen elbette günü geldiğinde beğenilirsin ve fark edilirsin. Meziyetin iltifata tabi olacaktır.  ☘ Hedefe giden yolda insanlığı harcarken, harcanmadan gelin kardeş olalım. Sen birsin bir olanın sağına ve soluna birleri biriktirmelisin.  ☘ Sağında ve solunda Muhammet’ler, Bekir’ler, Ömer’ler Osman’lar, Ali’ler, Fatıma’lar, Hasan’lar, Hüseyin’ler olsun. Göreceksin o zaman birler binlere binler milyonlara ulaşacak. Onca kardeş kazanırken, maddi hedefin sana ayrı bir zenginlik katacaktır.  
Ekleme Tarihi: 16 Mart 2023 - Perşembe

BİR HİÇ İÇİN HEDEFİ ISKALAMAK

Bir hedefe ulaşmak için katlar arasındaki basamakları yıpratırcasına ilerleriz. Aslında basamaklarla birlikte yıpranan, törpülenen kendi benliğimiz ve değerlerimizdir. 

Hedefe yükselmek için insanca yaşamayı gerektiren yoldaki işaretleri görmezden gelerek insanların üstüne basa basa hedefe ulaşırız.. 

Hedefinden başka bir şey düşünmeyen insan,  kaybettiği değerler oku ile vurulur ve hayatın anlamını ıskalayarak hedefine ulaşır. Yani (1)leri birler üstüne onu da onun üstüne derken elde ettiğimiz üçten öteye gitmez.  

Zirvede kaybederiz ve yanarız.  Sen yeryüzünde insanlar arasında teksin,  Rabbinde bir tek olan. Onun için birleri birleştirelim. 

Bir olan sen farklılığının farkın damısın. Sen elbette günü geldiğinde beğenilirsin ve fark edilirsin. Meziyetin iltifata tabi olacaktır. 

Hedefe giden yolda insanlığı harcarken, harcanmadan gelin kardeş olalım. Sen birsin bir olanın sağına ve soluna birleri biriktirmelisin. 

Sağında ve solunda Muhammet’ler, Bekir’ler, Ömer’ler Osman’lar, Ali’ler, Fatıma’lar, Hasan’lar, Hüseyin’ler olsun. Göreceksin o zaman birler binlere binler milyonlara ulaşacak. Onca kardeş kazanırken, maddi hedefin sana ayrı bir zenginlik katacaktır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş