Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tuba TURAN
Köşe Yazarı
Tuba TURAN
 

BAŞLIĞI SİZ BELİRLEYİN

     Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı.      Böyle bir günü  Başkomutanımız,Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklara armağan etmiştir.      Kendisini saygıyla,özlem ve hasretle anıyorum.      Kardeşim Ufuk Efe’nin, 23 Nisan ile alakalı kısa bir öyküsünü sizlerle paylaşmak istiyorum. ** EVDE 23 NİSAN      O gün, Mustafa uyandığında içinde garip bir üzüntü vardı.Annesi mutfaktan “Kahvaltı hazır.Gel.”demesine rağmen bir türlü yatağından kalkıp mutfağa gitmedi.Öğretmeni ve arkadaşları ile ne güzel  sınıfı süslerlerdi.Peki şimdi nasıl olacaktı?Annesi  odasına gelince Mustafa olayı anlattı.Annesi de :      -Üzülme Mustafa.şimdide evimizi ve balkonumuzu süsleriz.Balkonda şarkılar söyleriz.Böylece  bir sosyal mesafeyi korur,hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlamış oluruz.Mustafa çok mutlu olmuştu. Annesine büyük bir  sevinçle sarıldı ve o  akşam çok güzel kutlama yaptılar. YAZAN: UFUK EFE ERSOY **      Ellerine sağlık kardeşim.      Umarım yazmaya devam edersin.      Kalemine ve yüreğine sağlık.      Tekrar, çocukların bu özel gününü en içten dileklerimle kutlarım.      Sağlıcakla kalın.
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2020 - Çarşamba

BAŞLIĞI SİZ BELİRLEYİN

     Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı.
     Böyle bir günü  Başkomutanımız,Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklara armağan etmiştir.
     Kendisini saygıyla,özlem ve hasretle anıyorum.
     Kardeşim Ufuk Efe’nin, 23 Nisan ile alakalı kısa bir öyküsünü sizlerle paylaşmak istiyorum.
**
EVDE 23 NİSAN
     O gün, Mustafa uyandığında içinde garip bir üzüntü vardı.Annesi mutfaktan “Kahvaltı hazır.Gel.”demesine rağmen bir türlü yatağından kalkıp mutfağa gitmedi.Öğretmeni ve arkadaşları ile ne güzel  sınıfı süslerlerdi.Peki şimdi nasıl olacaktı?Annesi  odasına gelince Mustafa olayı anlattı.Annesi de :
     -Üzülme Mustafa.şimdide evimizi ve balkonumuzu süsleriz.Balkonda şarkılar söyleriz.Böylece  bir sosyal mesafeyi korur,hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlamış oluruz.Mustafa çok mutlu olmuştu. Annesine büyük bir  sevinçle sarıldı ve o  akşam çok güzel kutlama yaptılar.
YAZAN: UFUK EFE ERSOY
**
     Ellerine sağlık kardeşim.
     Umarım yazmaya devam edersin.
     Kalemine ve yüreğine sağlık.
     Tekrar, çocukların bu özel gününü en içten dileklerimle kutlarım.
     Sağlıcakla kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş