Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

TEPKİLER İŞE YARADI!

Biliyorum yazılarımın çoğunluğu hayvan ve hayvan sevgisiyle ilgili, belki sıkılabilirsiniz ama o kadar olaylar yaşanırken de tepkimi içimde tutamıyorum. ☘ Çoğu insanın malumudur, ‘Eros’ isimli kedi… ☘ İbrahim Keloğlan adında bir “şahıs” Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürdü ☘ Sonrasında ise verilen ceza, pardon verilmeyen ceza çok güzel örnek teşkil etti. ☘ Gerçek insani duyguları taşıyan bizler, böyle masum varlıklara dokunmaya kıyamazken. Sen insanlıktan çıkmış yaratık nasıl kıydın o aciz ve narin varlığa… ☘ Mahkeme sanığın yeniden suç işlemeyeceği konusunda olumlu kanaat meydana gelmiş olması gerekçesiyle hükmün açıklanmasını geri bırakarak sanığın tahliyesine hükmetmişti. ☘ Vicdansızca bir hayvana eziyet eden bu şahıs sizce bir daha “Nasıl olsa suçlu bulunmadım” deyip aynı suçu tekrar işlemez mi? ☘ Sadece hayvanlar olarak değil, tüm yaratılmış canlara karşı merhametli olmak bizleri insan yapan bir değer. ☘ Son olarak öğrendiğim bir haberle içim biraz rahatladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tepkilerin ardından davanın yeniden görüleceğini duyurdu. ☘ Yazıma Fransız bir yazarın sözleriyle son vermek isterim. Fransız ünlü yazar Anatole France şöyle demiş "İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz.”. ☘ Ruhunuzu uyandırın ki yarım kalmasın hayatınız.  Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2024 - Cuma

TEPKİLER İŞE YARADI!

Biliyorum yazılarımın çoğunluğu hayvan ve hayvan sevgisiyle ilgili, belki sıkılabilirsiniz ama o kadar olaylar yaşanırken de tepkimi içimde tutamıyorum.

Çoğu insanın malumudur, ‘Eros’ isimli kedi…

İbrahim Keloğlan adında bir “şahıs” Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldürdü

Sonrasında ise verilen ceza, pardon verilmeyen ceza çok güzel örnek teşkil etti.

Gerçek insani duyguları taşıyan bizler, böyle masum varlıklara dokunmaya kıyamazken. Sen insanlıktan çıkmış yaratık nasıl kıydın o aciz ve narin varlığa…

Mahkeme sanığın yeniden suç işlemeyeceği konusunda olumlu kanaat meydana gelmiş olması gerekçesiyle hükmün açıklanmasını geri bırakarak sanığın tahliyesine hükmetmişti.

Vicdansızca bir hayvana eziyet eden bu şahıs sizce bir daha “Nasıl olsa suçlu bulunmadım” deyip aynı suçu tekrar işlemez mi?

Sadece hayvanlar olarak değil, tüm yaratılmış canlara karşı merhametli olmak bizleri insan yapan bir değer.

Son olarak öğrendiğim bir haberle içim biraz rahatladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tepkilerin ardından davanın yeniden görüleceğini duyurdu.

Yazıma Fransız bir yazarın sözleriyle son vermek isterim. Fransız ünlü yazar Anatole France şöyle demiş "İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz.”.

Ruhunuzu uyandırın ki yarım kalmasın hayatınız. 
Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş