Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Her birey ilk temel eğitimini ailesinde aldığı gibi, okul hayatına geçince kültüre dayanan eğitimini öğretmenlerinden almaya başlar. ☘ Uzun bir süreyi kapsayan bu eğitim sürecinde her birey hayata ve okul hayatına dair bir şeyler öğrenmeye devam eder. ☘ Yıllarca süren verilen eğitim sürecinde öğrendiklerimizi bir ömür boyu devam ettiririz. ☘ Bu eğitim sürecinde her konu hakkında bir bilgi sahibi olan öğretmenlerimiz usanmadan bıkmadan her koşulda bize zaman harcarlar. ☘ Gelecek nesillerin aydınlatılmasında en büyük paya sahip olan öğretmenler geleceğimize bir meşale gibi ışık tutarlar. ☘ Yeni neslin mimarları olan öğretmenlerin bir gün bile olsa mutlu etmek, onlara olan borcumuzu bir nebze de olsa ödeme fırsatı bulmak için her sene 24 Kasım gününü Öğretmenler Günü olarak kutlarız.  ☘ Tabi ki öğretmenlerin tek saygı gördüğü gün 24 Kasım değildir. Onlara karşı her zaman saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. ☘ Bu mesleğin kutsallığının ne kadar büyük olduğunu bizlere öğreten Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerin  Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Kalın sağlıcakla….  
Ekleme Tarihi: 24 Kasım 2023 - Cuma

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Her birey ilk temel eğitimini ailesinde aldığı gibi, okul hayatına geçince kültüre dayanan eğitimini öğretmenlerinden almaya başlar.

Uzun bir süreyi kapsayan bu eğitim sürecinde her birey hayata ve okul hayatına dair bir şeyler öğrenmeye devam eder.

Yıllarca süren verilen eğitim sürecinde öğrendiklerimizi bir ömür boyu devam ettiririz.

Bu eğitim sürecinde her konu hakkında bir bilgi sahibi olan öğretmenlerimiz usanmadan bıkmadan her koşulda bize zaman harcarlar.

Gelecek nesillerin aydınlatılmasında en büyük paya sahip olan öğretmenler geleceğimize bir meşale gibi ışık tutarlar.

Yeni neslin mimarları olan öğretmenlerin bir gün bile olsa mutlu etmek, onlara olan borcumuzu bir nebze de olsa ödeme fırsatı bulmak için her sene 24 Kasım gününü Öğretmenler Günü olarak kutlarız. 

Tabi ki öğretmenlerin tek saygı gördüğü gün 24 Kasım değildir. Onlara karşı her zaman saygımız ve sevgimiz sonsuzdur.

Bu mesleğin kutsallığının ne kadar büyük olduğunu bizlere öğreten Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerin  Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Kalın sağlıcakla….

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş