Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KADIN HER YERDE…

Futbol müsabakaları ile hiç mi hiç aram yoktur.  ☘ Geçtiğimiz günlerde A milli futbol takımımızın Letonya’yı yenmesinin ve Almanya 2024 Avrupa şampiyonasına katılmayı garantilediğimiz müsabakayı eşim izlediği için ben de ona eşlik ettim ve sonuna kadar izledim. ☘ Maç sonunda öylesine güzel sevinç gösterileri vardı ki ister istemez siz de kendinizi bu sevincin içinde buluyorsunuz. ☘ Stadın içinde bu sevinci ölümsüzleştirme adına, futbolcuların ve diğer personellerin foto muhabirlerine verdikleri pozda bir bayanın olması dikkatimi çekti ve bunu eşime de söyledim. ☘ O sevinç gösterilerinin arasında katkı sağlayan bir tane bayanın olması, hemcinsi olarak oldukça gururlandım. ☘ Kadın iş hayatında, kadın sporda, kadın askerde, kadın emniyet biriminde, kadın okulda, kadın uçak pilotu, kadın muhtar, kadın belediye başkanı, kadın başbakan, kadın Cumhurbaşkanı… ☘ Gelecek nesile rol model olma anlamında bu görevlerin ve görüntülerin artması dileğiyle kalın sağlıcakla… ☘ Kısacası kadın hayatın her evresinde vardır ve her daim de var olacaktır.  
Ekleme Tarihi: 24 Ekim 2023 - Salı

KADIN HER YERDE…

Futbol müsabakaları ile hiç mi hiç aram yoktur. 

Geçtiğimiz günlerde A milli futbol takımımızın Letonya’yı yenmesinin ve Almanya 2024 Avrupa şampiyonasına katılmayı garantilediğimiz müsabakayı eşim izlediği için ben de ona eşlik ettim ve sonuna kadar izledim.

Maç sonunda öylesine güzel sevinç gösterileri vardı ki ister istemez siz de kendinizi bu sevincin içinde buluyorsunuz.

Stadın içinde bu sevinci ölümsüzleştirme adına, futbolcuların ve diğer personellerin foto muhabirlerine verdikleri pozda bir bayanın olması dikkatimi çekti ve bunu eşime de söyledim.

O sevinç gösterilerinin arasında katkı sağlayan bir tane bayanın olması, hemcinsi olarak oldukça gururlandım.

Kadın iş hayatında, kadın sporda, kadın askerde, kadın emniyet biriminde, kadın okulda, kadın uçak pilotu, kadın muhtar, kadın belediye başkanı, kadın başbakan, kadın Cumhurbaşkanı…

Gelecek nesile rol model olma anlamında bu görevlerin ve görüntülerin artması dileğiyle kalın sağlıcakla…

Kısacası kadın hayatın her evresinde vardır ve her daim de var olacaktır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş