Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

DİLAN-ENGİN POLAT ÇİFTİ

Görgü kurallarından son derece uzak ve aylarca sosyal medyayı ve basını meşgul eden Dilan-Engin Polat çifti sonunda yakayı ele verdiler ve yargılanmaya başlandılar. ☘ Herkes gibi bende şımarıklık olursa ancak bu kadar olur diyordum. ☘ Ekonomik şartların zorlaştığı ve geçinmenin bir hayli sıkıntılı olduğu bu zamanda saçında bigudi şeklinde Euro’lar, özel uçak görüntüleri, günlük alışveriş harcamasının 750 bin TL. olduğunu belirtmek, çiçek vermek yerine dolar sıkıştırılmış buketler, Türk kahvesine altın yaprak ilave ederek içmek. ☘ Daha yazamadığım onlarca görgüsüzlük ile gündeme gelmişler ve magazin dünyasının gündemini oluşturmuşlardı. ☘ Daha sonra gerçek ortaya çıkmış, bu servetin ve kazancın normal yollarla elde edilmediği iddiasıyla önce gözaltı sonra ise tutuklanmışlardı.  ☘ Bu cehaletin ve görgüsüzlüğün bedelinin arkalarında bıraktıkları 2 çocuk ödeyecek. ☘ Okullarında ve mahallerinde arkadaşları onlarla alay edecekler belki de okula gitmek istemeyecek, sokağa çıkamayacaklar. ☘ Sizlerin de şahit olduğu gibi, kibirin insanları nerelere doğru sürüklediğini görmüş olduk. ☘ Uzun lafın kısası bir insanın kendine yaptığı kötülüğü, tüm dünya birleşse ona yapamaz. Atasözü tam da bu yazı ile örtüştü. Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2023 - Cuma

DİLAN-ENGİN POLAT ÇİFTİ

Görgü kurallarından son derece uzak ve aylarca sosyal medyayı ve basını meşgul eden Dilan-Engin Polat çifti sonunda yakayı ele verdiler ve yargılanmaya başlandılar.

Herkes gibi bende şımarıklık olursa ancak bu kadar olur diyordum.

Ekonomik şartların zorlaştığı ve geçinmenin bir hayli sıkıntılı olduğu bu zamanda saçında bigudi şeklinde Euro’lar, özel uçak görüntüleri, günlük alışveriş harcamasının 750 bin TL. olduğunu belirtmek, çiçek vermek yerine dolar sıkıştırılmış buketler, Türk kahvesine altın yaprak ilave ederek içmek.

Daha yazamadığım onlarca görgüsüzlük ile gündeme gelmişler ve magazin dünyasının gündemini oluşturmuşlardı.

Daha sonra gerçek ortaya çıkmış, bu servetin ve kazancın normal yollarla elde edilmediği iddiasıyla önce gözaltı sonra ise tutuklanmışlardı. 

Bu cehaletin ve görgüsüzlüğün bedelinin arkalarında bıraktıkları 2 çocuk ödeyecek.

Okullarında ve mahallerinde arkadaşları onlarla alay edecekler belki de okula gitmek istemeyecek, sokağa çıkamayacaklar.

Sizlerin de şahit olduğu gibi, kibirin insanları nerelere doğru sürüklediğini görmüş olduk.

Uzun lafın kısası bir insanın kendine yaptığı kötülüğü, tüm dünya birleşse ona yapamaz. Atasözü tam da bu yazı ile örtüştü.
Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş