Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Asansör...

Daha geçen günkü yazımda “Sancılı Üniversite Eğitimi” konusunu dile getirmiştim ki, yazımın yayınlandığı gün Rize’deki öğrenci yurdunda bir asansör 8’inci kattan aşağı düştüğünü ve içinde bir öğrencinin bulunduğunu öğrendim. ☘ Yurtta bulunan 4 asansörden çoğu zaman sadece 1 tanesinin çalıştığını dile getiren öğrenciler; asansör bugün tamir edildi akşama düştü. Ben 9’uncu kata çıkıyordum,  6’ıncı katta inmek zorunda kaldım sonra ise bir arkadaşımızın içinde bulunduğu asansör zemine düştü. Asansöre korku içinde biniyoruz. ☘ Rize valisi konu ile ilgileneceğini ve yurtta kalan öğrencilerin var olan yemek sorununu da çözeceğini dile getirse de öğrencileri yatıştırmak bir hayli zor oldu.  ☘ Sorum şu olacak; ilgili makamlar neden olay olduktan sonra konu ile ilgileneceklerini dile getirirler.  ☘ Bir yaşama mâl olduktan sonra konu ile ilgilenmek ölen öğrencinin ailesinin acısını hafifletir mi? ☘ Neden bu olaylar cereyan etmeden önce gerekli kontroller sağlanmaz.  ☘ Bakımı bir gün önce yapılan asansör nasıl oluyor da ertesi gün 8’inci kattan zemine çakılıyor. ☘ Öğrencilerin her türlü şikayetlerine yurt müdürleri neden sessiz kalırlar.  ☘ Biliyoruz ki asansör tamir edilmez ise düşüş kaçınılmaz olacak ve sonunda bir cana sebep olacak.  ☘ Yemek kötü ya da bozuk olursa zehirlenmeler olacak yine bir cana sebebiyet verecek.  ☘ Neden baştan soruşturulmuyor da ölümler meydana gelince soruşturmanın başladığı bilgisi veriliyor. Bu sizce de komik değil mi? ☘ Neden? Neden? Neden? ☘ İhmalkarlığın hiç olmadığı, herkesin görevini severek ve tam yaptığı bir dünyada yaşamak dileğiyle. Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 08 Kasım 2023 - Çarşamba

Asansör...

Daha geçen günkü yazımda “Sancılı Üniversite Eğitimi” konusunu dile getirmiştim ki, yazımın yayınlandığı gün Rize’deki öğrenci yurdunda bir asansör 8’inci kattan aşağı düştüğünü ve içinde bir öğrencinin bulunduğunu öğrendim.

Yurtta bulunan 4 asansörden çoğu zaman sadece 1 tanesinin çalıştığını dile getiren öğrenciler; asansör bugün tamir edildi akşama düştü. Ben 9’uncu kata çıkıyordum,  6’ıncı katta inmek zorunda kaldım sonra ise bir arkadaşımızın içinde bulunduğu asansör zemine düştü. Asansöre korku içinde biniyoruz.

Rize valisi konu ile ilgileneceğini ve yurtta kalan öğrencilerin var olan yemek sorununu da çözeceğini dile getirse de öğrencileri yatıştırmak bir hayli zor oldu. 

Sorum şu olacak; ilgili makamlar neden olay olduktan sonra konu ile ilgileneceklerini dile getirirler. 

Bir yaşama mâl olduktan sonra konu ile ilgilenmek ölen öğrencinin ailesinin acısını hafifletir mi?

Neden bu olaylar cereyan etmeden önce gerekli kontroller sağlanmaz. 

Bakımı bir gün önce yapılan asansör nasıl oluyor da ertesi gün 8’inci kattan zemine çakılıyor.

Öğrencilerin her türlü şikayetlerine yurt müdürleri neden sessiz kalırlar. 

Biliyoruz ki asansör tamir edilmez ise düşüş kaçınılmaz olacak ve sonunda bir cana sebep olacak. 

Yemek kötü ya da bozuk olursa zehirlenmeler olacak yine bir cana sebebiyet verecek. 

Neden baştan soruşturulmuyor da ölümler meydana gelince soruşturmanın başladığı bilgisi veriliyor. Bu sizce de komik değil mi?

Neden? Neden? Neden?

İhmalkarlığın hiç olmadığı, herkesin görevini severek ve tam yaptığı bir dünyada yaşamak dileğiyle. Kalın sağlıcakla…  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş