Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

NE ÇABUK UNUTTUK PANDEMİ GÜNLERİNİ…

Son zamanlarda sağlık konusunda artan şikayetlerin çoğu aynı sebepten ötürü… ☘ Boğazda yanma, gıdıklanma ve ona bağlı olarak kısa kısa öksürük. ☘ Kiminle görüştüysem hep genelde aynı rahatsızlıktan şikayetçi. ☘ Bunun nedenini ister mevsimsel geçiş deyin, havaların aniden soğuması yani ısı farklılığı deyin, ne derseniz deyin ama en önemli nedeni insanların birbirleri ile hala hoşgeldin öpüşmesidir. ☘ Pandeminin yoğun yaşandığı zamanlarda bırakın yüz yüze teması, tokalaşmayı bile bırakmıştık. ☘ Ne çabuk unuttuk bulaş riskinin hala devam ettiğini. ☘ O zamanlar insanlar grip bile olmadı. Çünkü tokalaşmayı dahi bırakmıştık.  ☘ Hijyene oldukça özen gösterir olmuştuk. Hafif öksürene şüphe ile bakıyorduk. ☘ Korona olmasa da başka bir hastalığın bulaşabileceğine aldırış etmeden, umursamadan eski alışkanlıklarımıza maalesef devam ediyoruz. ☘ Her zaman olduğu gibi hiçbir şeyden ders çıkarmıyoruz. Önümüzdeki günlerde bizi ne tür bir bulaşıcı hastalık bekliyor bilmiyoruz.  ☘ Olası bir bulaşıcı hastalığa tedbir almak yerine, birbirimize yaymak için tüm olumsuz şartları yerine getiriyoruz. ☘ Son olarak kendini rahatsız hisseden beyler, bayanlar özellikle sizler dikkat edin. Tokalaşmayın ve yüz temasını kesin yeter.  ☘ Sevgili okuyucular tüm  yaşananları unutmayalım.  Sağlıkla kalın hoşça kalın….  
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2023 - Perşembe

NE ÇABUK UNUTTUK PANDEMİ GÜNLERİNİ…

Son zamanlarda sağlık konusunda artan şikayetlerin çoğu aynı sebepten ötürü…

Boğazda yanma, gıdıklanma ve ona bağlı olarak kısa kısa öksürük.

Kiminle görüştüysem hep genelde aynı rahatsızlıktan şikayetçi.

Bunun nedenini ister mevsimsel geçiş deyin, havaların aniden soğuması yani ısı farklılığı deyin, ne derseniz deyin ama en önemli nedeni insanların birbirleri ile hala hoşgeldin öpüşmesidir.

Pandeminin yoğun yaşandığı zamanlarda bırakın yüz yüze teması, tokalaşmayı bile bırakmıştık.

Ne çabuk unuttuk bulaş riskinin hala devam ettiğini.

O zamanlar insanlar grip bile olmadı. Çünkü tokalaşmayı dahi bırakmıştık. 

Hijyene oldukça özen gösterir olmuştuk. Hafif öksürene şüphe ile bakıyorduk.

Korona olmasa da başka bir hastalığın bulaşabileceğine aldırış etmeden, umursamadan eski alışkanlıklarımıza maalesef devam ediyoruz.

Her zaman olduğu gibi hiçbir şeyden ders çıkarmıyoruz. Önümüzdeki günlerde bizi ne tür bir bulaşıcı hastalık bekliyor bilmiyoruz. 

Olası bir bulaşıcı hastalığa tedbir almak yerine, birbirimize yaymak için tüm olumsuz şartları yerine getiriyoruz.

Son olarak kendini rahatsız hisseden beyler, bayanlar özellikle sizler dikkat edin. Tokalaşmayın ve yüz temasını kesin yeter. 

Sevgili okuyucular tüm 
yaşananları unutmayalım. 
Sağlıkla kalın hoşça kalın….

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş