Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

11 EKİM’İN ANLAM VE ÖNEMİ

11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ Nedense bana bazı günler ne kadar anlamsız geliyorsa da farkındalık yaratma anlamında iyi oluyor denilebilir. ☘ Geçtiğimiz günlerde “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” kutlandı. Aslında evladın kızı da erkeği de bir olması gerekirken nedense kız çocuklarının ailelerdeki yeri her zaman farklı olmuştur. ☘ Ben de bir zamanlar kız çocuğuydum ve anneme, babama hep düşkün oldum. Hala da öyleyim… Ne zaman bana ihtiyaçları olsa, koşa koşa yanlarında olmaya çalışıyorum. ☘ Allah’ın yaradılış gereği bizlere duygusallığı ve merhameti, erkeklerden daha fazla verdiğine inanıyorum. Dolayısıyla kız çocukları, ebeveynlerine sevgisini daha koşulsuz gösterebiliyorlar.   11 EKİM DÜNYA GAZETE DAĞITICILARI GÜNÜ 11 Ekim’in gazeteciler için bir anlam ve önemi var ki, o da “Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü” olmasıdır. ☘ Bizler gazetelerde ne kadar yazı yazarsak yazalım, dağıtılmadığı ve okuyucuya ulaşmadığı sürece hiçbir anlamı yoktur. ☘ Onun içindir ki birçok yerel gazetelerin gizli kahramanları dağıtıcılardır. Dağıtıcılar, gazetelerin varoluş nedenlerinden biridir. ☘ Bu anlamda “11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü”nün daha da kapsamlı kutlanması taraftarıyım. Gününüz kutlu olsun arkadaşlar    
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2022 - Cuma

11 EKİM’İN ANLAM VE ÖNEMİ

11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ

Nedense bana bazı günler ne kadar anlamsız geliyorsa da farkındalık yaratma anlamında iyi oluyor denilebilir.

Geçtiğimiz günlerde “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” kutlandı. Aslında evladın kızı da erkeği de bir olması gerekirken nedense kız çocuklarının ailelerdeki yeri her zaman farklı olmuştur.

Ben de bir zamanlar kız çocuğuydum ve anneme, babama hep düşkün oldum. Hala da öyleyim… Ne zaman bana ihtiyaçları olsa, koşa koşa yanlarında olmaya çalışıyorum.

Allah’ın yaradılış gereği bizlere duygusallığı ve merhameti, erkeklerden daha fazla verdiğine inanıyorum. Dolayısıyla kız çocukları, ebeveynlerine sevgisini daha koşulsuz gösterebiliyorlar.

 

11 EKİM DÜNYA GAZETE DAĞITICILARI GÜNÜ

11 Ekim’in gazeteciler için bir anlam ve önemi var ki, o da “Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü” olmasıdır.

Bizler gazetelerde ne kadar yazı yazarsak yazalım, dağıtılmadığı ve okuyucuya ulaşmadığı sürece hiçbir anlamı yoktur.

Onun içindir ki birçok yerel gazetelerin gizli kahramanları dağıtıcılardır. Dağıtıcılar, gazetelerin varoluş nedenlerinden biridir.

Bu anlamda “11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü”nün daha da kapsamlı kutlanması taraftarıyım. Gününüz kutlu olsun arkadaşlar

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş