Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Sözünde Durmak

Bu iki kelimelik sözün, aslında çok fazla anlam ifade ettiğini bilmiyoruz. Sözünde duran insanlar halk arasında ne kadar onurlu, dürüst olarak anıldığını hepimiz görüyoruz. ☘ Bunun aksini yapanlar insanlar ise zamanla itibarını yok edip, güven kaybetmeye başlarlar. ☘ Sözünde durmayan kişilerin özel ve iş hayatı ne kadar olumsuz etkilendiğini çoğumuz çevremizde şahit olmuştur. ☘ Özelliklede küçük bir yerde esnaflık yapıyor ve yaşıyorsan, bu iki kelimenin ne kadar çok anlam içerdiğinin farkında olarak yaşantını devam ettirmen gerekir. ☘ Birçok çıkar yüzünden verdiğin sözlerin tutulmaması sonucunda kişiliğini ne kadar zedeleyeceğinin bilincinde olmalısınız. ☘ Bir de söz vermenin siyasi boyutu vardır. Siyasilerin seçim vaadiyle verdikleri sözler, maalesef koltuğa oturduktan nedense unutuluyor. ☘ Söz, verdikten sonra yerine getirilmesi gereken ve bundan dönme konusunda hiçbir mazerete sığınıla- mayacak bir kelime, bir olgudur. ☘ İnsanlar karşıdakine verdiği sözleri çok özenle söylemeli veremeyecekleri, yerine getiremeyecekleri, yapamayacakları şeyler için kesinlikle söz vermemeli, karşısındakileri aldatmamalıdır.  ☘ Hayatınıza dokunan her kim olursa olsun, sözünde durmayı bilen insanlarla karşılaşmanız dileğiyle ka- lın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 01 Haziran 2023 - Perşembe

Sözünde Durmak

Bu iki kelimelik sözün, aslında çok fazla anlam ifade ettiğini bilmiyoruz. Sözünde duran insanlar halk arasında ne kadar onurlu, dürüst olarak anıldığını hepimiz görüyoruz.

Bunun aksini yapanlar insanlar ise zamanla itibarını yok edip, güven kaybetmeye başlarlar.

Sözünde durmayan kişilerin özel ve iş hayatı ne kadar olumsuz etkilendiğini çoğumuz çevremizde şahit olmuştur.

Özelliklede küçük bir yerde esnaflık yapıyor ve yaşıyorsan, bu iki kelimenin ne kadar çok anlam içerdiğinin farkında olarak yaşantını devam ettirmen gerekir.

Birçok çıkar yüzünden verdiğin sözlerin tutulmaması sonucunda kişiliğini ne kadar zedeleyeceğinin bilincinde olmalısınız.

Bir de söz vermenin siyasi boyutu vardır. Siyasilerin seçim vaadiyle verdikleri sözler, maalesef koltuğa oturduktan nedense unutuluyor.

Söz, verdikten sonra yerine getirilmesi gereken ve bundan dönme konusunda hiçbir mazerete sığınıla- mayacak bir kelime, bir olgudur.

İnsanlar karşıdakine verdiği sözleri çok özenle söylemeli veremeyecekleri, yerine getiremeyecekleri, yapamayacakları şeyler için kesinlikle söz vermemeli, karşısındakileri aldatmamalıdır. 

Hayatınıza dokunan her kim olursa olsun, sözünde durmayı bilen insanlarla karşılaşmanız dileğiyle ka- lın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş