Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KRALİÇE 2. ELİZABETH

Dünyanın son gündemi, “İngiltere kraliçe 2. Elizabeth 96 yaşında hayata gözlerini yumdu.” Oldu. ❆ Her hareketi ve önemli açıklamaları dünyanın öbür ucunda bile haber olmaktan geri kalmadı. ❆ Evlatları, torunları bile her zaman magazin değeri yüksek haber oldu. ❆ Dünyanın her bir köşesindeki insanlar bu ailenin yaşantılarına gıpta ile baktılar ve ulaşılması güç hayaller kurdular. ❆ Asıl değinmek istediğim konu; ekonomik durumunuz ne kadar iyi olursa olsun, dünyanın tüm doktorları etrafınızda pervane olsun, kraliçe de olsanız sayılı nefes bittiğinde ölümün önüne geçemiyorsunuz. ❆ Kraliçenin öldüğü yaşta, yani 96 yaşında o kadar tanıdık ve akraba var ki, kraliçe kadar zengin olmadıkları halde hala yaşıyorlar. ❆ Demek ki her insanın kaderi, alın yazısı ayrı yazılmış. ❆ Tabi ki iyi yaşam için mücadelemizi sürdürelim ama baktık ki olmuyor, var olanla yetinip, imkânlarımız nispetinde yaşamanın bir tadı olduğunu unutmayalım. ❆ Demem o ki kral da olsanız, kraliçe de olsanız er ya da geç bu dünyaya veda etmek zorundasınız. ❆ Onun içindir ki üzdüklerimiz ve üzüldüklerimizin boş olduğu, elimizden geldiğince basit konuları dert etmemeyi bilelim. ❆ Kalan yaşamımızı her fırsatta gülerek, neşe ile geçirelim. ❆ (Bu koşullarda zor ama yapacak bir şey yok..!)
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2022 - Cumartesi

KRALİÇE 2. ELİZABETH

Dünyanın son gündemi, “İngiltere kraliçe 2. Elizabeth 96 yaşında hayata gözlerini yumdu.” Oldu.

Her hareketi ve önemli açıklamaları dünyanın öbür ucunda bile haber olmaktan geri kalmadı.

Evlatları, torunları bile her zaman magazin değeri yüksek haber oldu.

Dünyanın her bir köşesindeki insanlar bu ailenin yaşantılarına gıpta ile baktılar ve ulaşılması güç hayaller kurdular.

Asıl değinmek istediğim konu; ekonomik durumunuz ne kadar iyi olursa olsun, dünyanın tüm doktorları etrafınızda pervane olsun, kraliçe de olsanız sayılı nefes bittiğinde ölümün önüne geçemiyorsunuz.

Kraliçenin öldüğü yaşta, yani 96 yaşında o kadar tanıdık ve akraba var ki, kraliçe kadar zengin olmadıkları halde hala yaşıyorlar.

Demek ki her insanın kaderi, alın yazısı ayrı yazılmış.

Tabi ki iyi yaşam için mücadelemizi sürdürelim ama baktık ki olmuyor, var olanla yetinip, imkânlarımız nispetinde yaşamanın bir tadı olduğunu unutmayalım.

Demem o ki kral da olsanız, kraliçe de olsanız er ya da geç bu dünyaya veda etmek zorundasınız.

Onun içindir ki üzdüklerimiz ve üzüldüklerimizin boş olduğu, elimizden geldiğince basit konuları dert etmemeyi bilelim.

Kalan yaşamımızı her fırsatta gülerek, neşe ile geçirelim.

(Bu koşullarda zor ama yapacak bir şey yok..!)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş