Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

EV ORTAMI

Yıllar önceki televizyon programları gözümün önüne geldi. Bizlere her şeyi unutturan, zaman zaman hüzünlendiren, araya serpiştirilen parodilerle güldürebilen o güzelim programlar. ☘ Bu programlar bizleri tele- vizyona bağlar ve dışarı çıkma isteğimizi kırmış olurdu. Bir bardak çay, kurabiye ve çekirdek çitlemekten mutlu olurduk. ☘ Oysa şimdi hiç de öyle değil. Artık çalışanlar ve evlatlar akşam yemeğini yer yemez kendilerini sokağa atıveriyorlar. Evdeki anne-baba ve evlat arasındaki kopukluk da bu şekilde başlıyor. ☘ Anne ve babanın yön vereceği eksik ve yanlış davranışları, arkadaş ortamı tamamlıyor. Evliler bile artık birbirlerinin evine gitmek yerine kafelerde oturmayı tercih ediyorlar. Misafirliğe gitmek diye bir şey yok neredeyse. ☘ Çocuklarda bizlerden gördüklerini uyguluyor ve ev ortamından iyice uzaklaşıyorlar. ☘ Cebine parasını ve altına arabasını veren aileler, istisnalar haricinde işleri biraz daha zor gibi. Zira harçlığı veren baba, arabayı alan baba. O çocuğu eve bağlayabilene aşk olsun. ☘ Uzun lafın kısası çocuklarımızı evlerden iyice kopartmayalım. Ama eve de kapatmayalım. Onları sevgisiz büyütmeyelim ne olur. ☘ Evlerimizdeki sıcak çorbayı ve bir bardak çay ile samimi sohbeti zaman zaman tattıralım ki nesilden nesile aktaralım. ☘ Son olarak onlara sıkıca sarılıp “Seni seviyorum.” Kızım ya da oğlum demeyi ihmal etmeyelim.  Sevgi her şeyin ilacıdır…  
Ekleme Tarihi: 19 Eylül 2022 - Pazartesi

EV ORTAMI

Yıllar önceki televizyon programları gözümün önüne geldi. Bizlere her şeyi unutturan, zaman zaman hüzünlendiren, araya serpiştirilen parodilerle güldürebilen o güzelim programlar.

Bu programlar bizleri tele- vizyona bağlar ve dışarı çıkma isteğimizi kırmış olurdu. Bir bardak çay, kurabiye ve çekirdek çitlemekten mutlu olurduk.

Oysa şimdi hiç de öyle değil. Artık çalışanlar ve evlatlar akşam yemeğini yer yemez kendilerini sokağa atıveriyorlar. Evdeki anne-baba ve evlat arasındaki kopukluk da bu şekilde başlıyor.

Anne ve babanın yön vereceği eksik ve yanlış davranışları, arkadaş ortamı tamamlıyor. Evliler bile artık birbirlerinin evine gitmek yerine kafelerde oturmayı tercih ediyorlar. Misafirliğe gitmek diye bir şey yok neredeyse.

Çocuklarda bizlerden gördüklerini uyguluyor ve ev ortamından iyice uzaklaşıyorlar.

Cebine parasını ve altına arabasını veren aileler, istisnalar haricinde işleri biraz daha zor gibi. Zira harçlığı veren baba, arabayı alan baba. O çocuğu eve bağlayabilene aşk olsun.

Uzun lafın kısası çocuklarımızı evlerden iyice kopartmayalım. Ama eve de kapatmayalım. Onları sevgisiz büyütmeyelim ne olur.

Evlerimizdeki sıcak çorbayı ve bir bardak çay ile samimi sohbeti zaman zaman tattıralım ki nesilden nesile aktaralım.

Son olarak onlara sıkıca sarılıp “Seni seviyorum.” Kızım ya da oğlum demeyi ihmal etmeyelim. 
Sevgi her şeyin ilacıdır…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş