Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

BİZ KADINLAR HER YERDE VARIZ

Hiç ilgim olmadığı için eşime sordum Merkez Hakem Kurulu nedir diye? ☘ O da kısaca; futbol hakemlerini tayin eden bir kurul olduğunu ve Türkiye’de siyasetten daha çok Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’ndan bahsedildiğini söyledi. ☘ Bir köşe yazarı olarak, bunun benim için bir eksiklik olduğunu düşünebilirsiniz ama ne yalan söyleyeyim futbola çok uzağım… ☘ Lakin, Lale Orta hanımefendinin başkanlığı, hem de erkeklerin hegemonyasında olan Merkez Hakem Kurulu’nun yeni başkanlığına bir kadının seçilmesine hemcinsim olarak ziyadesiyle memnun oldum. ☘ İlk önceleri, ‘ne olacak canım bir kurula  başkan seçilmiş işte, niçin bu kadar abartılıyor ki?’ diye düşündüm. Daha sonra bu kurumun ne denli önemli olduğunu öğrendiğimde ise ne kadar gurur duydum anlatamam.  ☘ Önceleri ilk kadın futbol hakemi ünvanını aldığını öğrendim ve şimdi de ilk Kadın Futbol Hakem Kurulu Başkanlığına seçilmesi ile kendisine olan hayranlığım bir o kadar daha arttı diyebilirim… ☘ Hele hele yönetim kuruluna Aynur Aysun Akar adlı yine  bir kadının getirilmesi bravo dedirtti bana. ☘ Bu, günümüz toplumunda bizler yani kadınlar için son derece önem arz etmekte ve gurur kaynağı olduğunu kendi adıma belirtmek isterim. ☘ Kadınların her yerde ve her  görevde daha fazla yer alması  dileği ile kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 01 Şubat 2023 - Çarşamba

BİZ KADINLAR HER YERDE VARIZ

Hiç ilgim olmadığı için eşime sordum Merkez Hakem Kurulu nedir diye?

O da kısaca; futbol hakemlerini tayin eden bir kurul olduğunu ve Türkiye’de siyasetten daha çok Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’ndan bahsedildiğini söyledi.

Bir köşe yazarı olarak, bunun benim için bir eksiklik olduğunu düşünebilirsiniz ama ne yalan söyleyeyim futbola çok uzağım…

Lakin, Lale Orta hanımefendinin başkanlığı, hem de erkeklerin hegemonyasında olan Merkez Hakem Kurulu’nun yeni başkanlığına bir kadının seçilmesine hemcinsim olarak ziyadesiyle memnun oldum.

İlk önceleri, ‘ne olacak canım bir kurula  başkan seçilmiş işte, niçin bu kadar abartılıyor ki?’ diye düşündüm. Daha sonra bu kurumun ne denli önemli olduğunu öğrendiğimde ise ne kadar gurur duydum anlatamam. 

Önceleri ilk kadın futbol hakemi ünvanını aldığını öğrendim ve şimdi de ilk Kadın Futbol Hakem Kurulu Başkanlığına seçilmesi ile kendisine olan hayranlığım bir o kadar daha arttı diyebilirim…

Hele hele yönetim kuruluna Aynur Aysun Akar adlı yine  bir kadının getirilmesi bravo dedirtti bana.

Bu, günümüz toplumunda bizler yani kadınlar için son derece önem arz etmekte ve gurur kaynağı olduğunu kendi adıma belirtmek isterim.

Kadınların her yerde ve her 
görevde daha fazla yer alması 
dileği ile kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş