Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

Herkese varda, bize yok mu?

Uzun süredir Ordulu diye övündüğümüz Nevzat Aydın meğer Ordulu falan değilmiş, hatta nereli olduğu da belli değil. X  Yemek Sepeti’nin kurucusu olan bu şahıs İstanbullu desen değil, Ordulu desen değil, Trabzonlu desen hiç değil! X Nüfus Cüzdanında Ordu yazan Nevzat Aydın ne yazık ki Orduspor dışındaki bütün takımlara desteğine devam ediyor.  X  “Süper Lig”de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’a 5 Milyon TL bağış yaptı. Evet yanlış okumadınız 5 MİLYON TL. X Bu miktar Orduspor’a yapılmış olsa belki de “3. Lig” ekibinin borcu bile kalmayacak.  X Geçtim Trabzonspor’u, Karadeniz takımı der susarım. Daha önce de İstanbul takımlarından olan Beşiktaş’ın “Bırakmam Seni” kampanyasına 200 Bin TL bağışta bulunmuş!  Ordusporumuz yıllarca borç batağı içindeyken, bir çıkış yolu aradığı sıralarda piyasa da olmayan Nevzat Aydın, milyon dolarlık Süper Lig takımlarına Maşallah bağışlarını hiç eksik etmiyor. X Yardım etmesini geçtim, köstek bile oluyor.  X Orduspor’un amatör kümeye düştüğü sezon yaptığı açıklamada “Trabzon kümeye diye bağıran takımlar kümeyi görmeye devam ediyor. Orduspor da amatör kümeye düştü.” Diyerek ne kadar Ordu ve Orduspor düşmanı olduğunu dile getirmiş..! X Şükür ki Ordusporumuz ayaklandı ve eski günlerine geri dönme yolunda adım adım ilerliyor. X Senin gibi memleket düşmanlarına ihtiyacı kalmadı.  X Memleket sevdalılarına saygılarla…  
Ekleme Tarihi: 09 Mayıs 2022 - Pazartesi

Herkese varda, bize yok mu?

Uzun süredir Ordulu diye övündüğümüz Nevzat Aydın meğer Ordulu falan değilmiş, hatta nereli olduğu da belli değil.

Yemek Sepeti’nin kurucusu olan bu şahıs İstanbullu desen değil, Ordulu desen değil, Trabzonlu desen hiç değil!
X
Nüfus Cüzdanında Ordu yazan Nevzat Aydın ne yazık ki Orduspor dışındaki bütün takımlara desteğine devam ediyor. 
X
 “Süper Lig”de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’a 5 Milyon TL bağış yaptı. Evet yanlış okumadınız 5 MİLYON TL.
X
Bu miktar Orduspor’a yapılmış olsa belki de “3. Lig” ekibinin borcu bile kalmayacak. 
X
Geçtim Trabzonspor’u, Karadeniz takımı der susarım. Daha önce de İstanbul takımlarından olan Beşiktaş’ın “Bırakmam Seni” kampanyasına 200 Bin TL bağışta bulunmuş! 
Ordusporumuz yıllarca borç batağı içindeyken, bir çıkış yolu aradığı sıralarda piyasa da olmayan Nevzat Aydın, milyon dolarlık Süper Lig takımlarına Maşallah bağışlarını hiç eksik etmiyor.
X
Yardım etmesini geçtim, köstek bile oluyor. 
X
Orduspor’un amatör kümeye düştüğü sezon yaptığı açıklamada “Trabzon kümeye diye bağıran takımlar kümeyi görmeye devam ediyor. Orduspor da amatör kümeye düştü.” Diyerek ne kadar Ordu ve Orduspor düşmanı olduğunu dile getirmiş..!
X
Şükür ki Ordusporumuz ayaklandı ve eski günlerine geri dönme yolunda adım adım ilerliyor.
X
Senin gibi memleket düşmanlarına ihtiyacı kalmadı. 
X
Memleket sevdalılarına saygılarla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş