Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

DESTEKLER YERİNDE SAYIYOR

Enflasyon rakamları altında ezilen üreticilerden biri de fındık üreticileri oldu. Fındık üreticilerini yüksek enflasyona ezdirmemek için fındık taban fiyatının üreticiyi memnun edecek şekilde ayarlanmalıdır. Gübre ve mazot fiyatları artarken, üreticiye verilen destekler yerinde sayıyor. Üretici elindeki fındığı yok pahasına mecburiyetten çıkartırken, arada kazanan ihracatçılar ve tüccar kazanıyor. Üreticiye ise yok bir şey. Fındık üretimi yapan bölgeler ise destek bekliyor.
Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba

DESTEKLER YERİNDE SAYIYOR

Enflasyon rakamları altında ezilen üreticilerden biri de fındık üreticileri oldu.

Fındık üreticilerini yüksek enflasyona ezdirmemek için fındık taban fiyatının üreticiyi memnun edecek şekilde ayarlanmalıdır.

Gübre ve mazot fiyatları artarken, üreticiye verilen destekler yerinde sayıyor.

Üretici elindeki fındığı yok pahasına mecburiyetten çıkartırken, arada kazanan ihracatçılar ve tüccar kazanıyor. Üreticiye ise yok bir şey.

Fındık üretimi yapan bölgeler ise destek bekliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş