Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

Çifte Play-Off!

Takdir edersiniz ki Ordu’da iki adet takım var ve iki farklı heyecan yaşanıyor. İki takımında üst sıralara oynaması “keşke birleşselerdi” dedirtiyor insana. Orduspor 1967 olarak bilinen aslı eski Orduspor olan takımımız maç eksiği ile 4. Sırada yer alıyor, 52 Orduspor olarak bilinen takımımız da 4. Sırada yer alıyor. Bu iki takımımız da bir üst lige çıkmak için play-off mücadelesi verecek. Ne olurdu sezon başında birleşselerdi? Ne olurdu tek bir takım ortaya çıksaydı da play-off ile uğraşmak yerine direk şampiyon olarak Orduspor adını 2. Lige taşısaydık. İnşallah iki takımda bir üst lige çıkarda tekrar birleşme söz konusu olur, ve inşallah birleşirler. Böylelikle insanlarında kafası karışmasın…!
Ekleme Tarihi: 25 Nisan 2022 - Pazartesi

Çifte Play-Off!

Takdir edersiniz ki Ordu’da iki adet takım var ve iki farklı heyecan yaşanıyor. İki takımında üst sıralara oynaması “keşke birleşselerdi” dedirtiyor insana.

Orduspor 1967 olarak bilinen aslı eski Orduspor olan takımımız maç eksiği ile 4. Sırada yer alıyor, 52 Orduspor olarak bilinen takımımız da 4. Sırada yer alıyor.

Bu iki takımımız da bir üst lige çıkmak için play-off mücadelesi verecek.

Ne olurdu sezon başında birleşselerdi?

Ne olurdu tek bir takım ortaya çıksaydı da play-off ile uğraşmak yerine direk şampiyon olarak Orduspor adını 2. Lige taşısaydık.

İnşallah iki takımda bir üst lige çıkarda tekrar birleşme söz konusu olur, ve inşallah birleşirler.

Böylelikle insanlarında kafası karışmasın…!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş