Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

DEPREM

Tam 50 yıldır depremi konuşuyoruz ve hala yine depremi konuşuyoruz. x  Konuşmaktan da öteye gidemiyoruz. Ne zaman ki yurdumun bir bölgesinde 3-4 büyüklüğünde bir deprem oluyor, o zamana kadar sesi fısı çıkmayan jeologlar, deprem uzmanları, öğretim görevlisi prof.’lar bir anda mantar gibi bitiverirler ve o kanal senin, bu kanal benim gezip dururlar. x Gazetelerin ya da internet haber sitelerinin başlıkları, felaket tellallığına soyunurcasına atılmaya başlanır. x “Olası büyük deprem mi geliyor..!” “ Büyük bir deprem, küçük bir kıyamet” “Taş üstünde taş kalmayacak” “8 büyüklüğündeki bir deprem İstanbul’u haritadan silecek.” x Bunun gibi daha nice kötü senaryolar yazılıp, çizilmeye devam edip durur. Bu da insanları tedirgin etmekten başka hiç bir işe yaramaz. x Ne yazık ki hiçbir uzman ve yetkililer ciddi manada ne yapabilirizi tartışmıyorar. x  8 şiddetindeki depreme dayanıksız binaların yapımına hiçbir suretle izin verilmemeli. Caydırıcı nitelikte, en ağır cezalar uygulanmalı. x Bu zamana kadar yazılan ya da irdelenen bir takım eksikliklerin bilinmesine rağmen, hala neler yapılması gerektiği hakkında bilgi aktarımı yapmak kadar saçma bir durum olamaz. x Gelişmiş ülkeler bu meseleyi çözdükleri halde, bizim bunları konuşuyor olmamız tabiri caizse tam bir acziyet göstergesidir. x “Allah Korusun” deyimini alacağımız tedbirlerle pekiştirmeliyiz ki Allah bizleri korusun...
Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2022 - Cuma

DEPREM

Tam 50 yıldır depremi konuşuyoruz ve hala yine depremi konuşuyoruz.
x
 Konuşmaktan da öteye gidemiyoruz. Ne zaman ki yurdumun bir bölgesinde 3-4 büyüklüğünde bir deprem oluyor, o zamana kadar sesi fısı çıkmayan jeologlar, deprem uzmanları, öğretim görevlisi prof.’lar bir anda mantar gibi bitiverirler ve o kanal senin, bu kanal benim gezip dururlar.
x
Gazetelerin ya da internet haber sitelerinin başlıkları, felaket tellallığına soyunurcasına atılmaya başlanır.
x
“Olası büyük deprem mi geliyor..!” “ Büyük bir deprem, küçük bir kıyamet” “Taş üstünde taş kalmayacak” “8 büyüklüğündeki bir deprem İstanbul’u haritadan silecek.”
x
Bunun gibi daha nice kötü senaryolar yazılıp, çizilmeye devam edip durur. Bu da insanları tedirgin etmekten başka hiç bir işe yaramaz.
x
Ne yazık ki hiçbir uzman ve yetkililer ciddi manada ne yapabilirizi tartışmıyorar.
x
 8 şiddetindeki depreme dayanıksız binaların yapımına hiçbir suretle izin verilmemeli. Caydırıcı nitelikte, en ağır cezalar uygulanmalı.
x
Bu zamana kadar yazılan ya da irdelenen bir takım eksikliklerin bilinmesine rağmen, hala neler yapılması gerektiği hakkında bilgi aktarımı yapmak kadar saçma bir durum olamaz.
x
Gelişmiş ülkeler bu meseleyi çözdükleri halde, bizim bunları konuşuyor olmamız tabiri caizse tam bir acziyet göstergesidir.
x
“Allah Korusun” deyimini alacağımız tedbirlerle pekiştirmeliyiz ki Allah bizleri korusun...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş