Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

BURUK 23 NİSAN

Sürece klasik bir deyimle başlayacağım ve nerede o eski 23 Nisan kutlamaları diyeceğim… x Bir ay öncesinde başlayan provalar; trompet, borazan, davul ve zil eşliğindeki okul bando takımlarının şehir turu atmaları… x Majörün komutan edasıyla yaptığı estetik hareketler, çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisine mazhar olurdu.  x Bayramın en önemli detayına gelelim, yani ‘çocuklar’ Bayramı iliklerine kadar hisseden çocuklar… x Başına taç takılmış prenses misali kıyafetler giydirilmiş kız çocukları… Damat,  polis, izci ya da asker kıyafeti ile donatılmış erkek çocuklarıydı bayramı bayram yapan… x Dünyanın bir çok ülkesinden çocuklar misafir edilir ve kendi kültürlerine has kıyafetleriyle boy gösterirlerdi. Ayrıca ülkerine döndüklerinde ise ‘Neden bizim ülkemizde de çocuk bayramı yok?’ diye hayıflanırlardı.  x Zira dünyada tek ‘çocuk bayramı’ eşsiz güzelliklere sahip ülkemizde mevcuttu.  x Ne yazık ki geçerli bir mazeret gösterilmeden çocuklar, bu bayramdan yıllarca yoksun bırakıldı.  x Dünyanın gıpta ile baktığı bir bayramı sildik ülkemizden.  x Düşünsenize; UEFA Şampiyonlar Ligi finali her sene ülkende düzenleniyor ve sen ‘Ne gerek var’ diyorsun.  x Ben bu düşüncenin ve zihniyetin adını koyamıyorum… Ya siz?  
Ekleme Tarihi: 25 Nisan 2022 - Pazartesi

BURUK 23 NİSAN

Sürece klasik bir deyimle başlayacağım ve nerede o eski 23 Nisan kutlamaları diyeceğim…
x
Bir ay öncesinde başlayan provalar; trompet, borazan, davul ve zil eşliğindeki okul bando takımlarının şehir turu atmaları…
x
Majörün komutan edasıyla yaptığı estetik hareketler, çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisine mazhar olurdu. 
x
Bayramın en önemli detayına gelelim, yani ‘çocuklar’ Bayramı iliklerine kadar hisseden çocuklar…
x
Başına taç takılmış prenses misali kıyafetler giydirilmiş kız çocukları… Damat,  polis, izci ya da asker kıyafeti ile donatılmış erkek çocuklarıydı bayramı bayram yapan…
x
Dünyanın bir çok ülkesinden çocuklar misafir edilir ve kendi kültürlerine has kıyafetleriyle boy gösterirlerdi. Ayrıca ülkerine döndüklerinde ise ‘Neden bizim ülkemizde de çocuk bayramı yok?’ diye hayıflanırlardı. 
x
Zira dünyada tek ‘çocuk bayramı’ eşsiz güzelliklere sahip ülkemizde mevcuttu. 
x
Ne yazık ki geçerli bir mazeret gösterilmeden çocuklar, bu bayramdan yıllarca yoksun bırakıldı. 
x
Dünyanın gıpta ile baktığı bir bayramı sildik ülkemizden. 
x
Düşünsenize; UEFA Şampiyonlar Ligi finali her sene ülkende düzenleniyor ve sen ‘Ne gerek var’ diyorsun. 
x
Ben bu düşüncenin ve zihniyetin adını koyamıyorum… Ya siz?

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş