Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

Faizli KYK kredilerini ödeyenler ne olacak?

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından KYK kredi borçlarının gecikme faizlerinin ve enflasyon farklarının silineceğini açıklamıştı. Bu durum milyonlarca üniversite öğrencisini ve işsiz mezunu sevindirmişti. Buraya kadar her şey gayet normal ve olması gereken şekilde ilerledi. Ancak bu durum başka bir mağduriyet daha oluşturdu. Şimdiye kadar yüksek faizlerle KYK borcunu ödeyen gençler ne olacak peki? KYK kredi borcunu daha önceden faizli şekilde ödeyen binlerce kişi sosyal medayada bu duruma karşı tepki gösterdi ve bu uygulamanın kendilerini de kapsamasını talep ederek ödedikleri faizlerin geri iade edilmesini istedi.
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2022 - Pazartesi

Faizli KYK kredilerini ödeyenler ne olacak?

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından KYK kredi borçlarının gecikme faizlerinin ve enflasyon farklarının silineceğini açıklamıştı.

Bu durum milyonlarca üniversite öğrencisini ve işsiz mezunu sevindirmişti.

Buraya kadar her şey gayet normal ve olması gereken şekilde ilerledi.

Ancak bu durum başka bir mağduriyet daha oluşturdu.

Şimdiye kadar yüksek faizlerle KYK borcunu ödeyen gençler ne olacak peki?

KYK kredi borcunu daha önceden faizli şekilde ödeyen binlerce kişi sosyal medayada bu duruma karşı tepki gösterdi ve bu uygulamanın kendilerini de kapsamasını talep ederek ödedikleri faizlerin geri iade edilmesini istedi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş