Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

3. DÜNYA SAVAŞI MI ÇIKACAK?

3. Dünya Savaşı, varsayımsal olarak nükleer silahların geliştirilmesi, test edilmesi ya da kullanılması sonucunda gerçekleşeceği düşünülen bir dünya savaşıdır. Birçok kişi ise böyle bir savaşın hem kapsam hem de yıkıcı etki açısından önceki dünya savaşlarını geride bırakacağını varsayıyor. ☘ Özellikle Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte dünyanın birçok bölgesinde yaşanan gerginlikler, 3. Dünya Savaşı’nın artık iyiden iyiye yaklaştığını düşünmemize neden oluyor. ☘ Son olarak ünlü kahin Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri gündem oldu. ☘ Obama’nın ABD Başkanı olacağını öngördüğü iddia edilen Baba Vanga adlı kahin, ölümünden önce 2023 yılı için kehanetlerde bulunmuştu. 12 yaşında görme yeteneğini kaybeden kadın, gelecek yıl dünyada nükleer bir felaket yaşanacağını, gezegenimizi sert güneş fırtınalarının vuracağını ve biyolojik silahların kullanılacağını öngördü.  ☘ Balkanların Nostradamus'u olarak adlandırılan Baba Vanga’nın vizyonlarının yüzde 85 oranında doğru olduğu öne sürülürken, Bulgar kadının Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, Sovyetler Birliği'nin dağılmasını ve 11 Eylül saldırılarını öngördüğü iddia edildi.   ☘ Bu tahminler, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in her türlü silahı kullanmaktan çekinmeyeceğini açıklamasının ardından dünyadaki nükleer savaş endişelerini de doğal olarak  beraberinde getirdi.  ☘ 3. Dünya Savaşı çıkar mı? Çıkmaz mı? Bunu zaman gösterecek ama Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi bizler de; “Yurtta sulh, cihanda sulh” diyoruz…  
Ekleme Tarihi: 23 Eylül 2022 - Cuma

3. DÜNYA SAVAŞI MI ÇIKACAK?

3. Dünya Savaşı, varsayımsal olarak nükleer silahların geliştirilmesi, test edilmesi ya da kullanılması sonucunda gerçekleşeceği düşünülen bir dünya savaşıdır. Birçok kişi ise böyle bir savaşın hem kapsam hem de yıkıcı etki açısından önceki dünya savaşlarını geride bırakacağını varsayıyor.

Özellikle Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte dünyanın birçok bölgesinde yaşanan gerginlikler, 3. Dünya Savaşı’nın artık iyiden iyiye yaklaştığını düşünmemize neden oluyor.

Son olarak ünlü kahin Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri gündem oldu.

Obama’nın ABD Başkanı olacağını öngördüğü iddia edilen Baba Vanga adlı kahin, ölümünden önce 2023 yılı için kehanetlerde bulunmuştu. 12 yaşında görme yeteneğini kaybeden kadın, gelecek yıl dünyada nükleer bir felaket yaşanacağını, gezegenimizi sert güneş fırtınalarının vuracağını ve biyolojik silahların kullanılacağını öngördü. 

Balkanların Nostradamus'u olarak adlandırılan Baba Vanga’nın vizyonlarının yüzde 85 oranında doğru olduğu öne sürülürken, Bulgar kadının Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, Sovyetler Birliği'nin dağılmasını ve 11 Eylül saldırılarını öngördüğü iddia edildi.  

Bu tahminler, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in her türlü silahı kullanmaktan çekinmeyeceğini açıklamasının ardından dünyadaki nükleer savaş endişelerini de doğal olarak  beraberinde getirdi. 

3. Dünya Savaşı çıkar mı? Çıkmaz mı? Bunu zaman gösterecek ama Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi bizler de; “Yurtta sulh, cihanda sulh” diyoruz…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş