Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

SEVGİ

Uzun zaman sonra insanların sokak hayvanlarına olan düşkünlüğü mutlaka her kesin dikkatini çekmiştir. ❀ Eskiden sokak hayvanlarına ya da evcil hayvanlara  bu kadar candan, ilgili, sevgi dolu paylaşımlar olmazdı. ❀ Evinde veya sokağında kedi-köpek besleyen, insanlar sayısı daha azdı. ❀ Hatta çocukluğumuzu düşünürsek, bir hayvanın başını okşasak, sevsek büyüklerimiz bize “pis o bırak, ısırır” psikolojisiyle ön yargılı davranır hayvanlara yaklaşamazdık. ❀ Hayvanları sevenler vardı ama çoğunluk evcil hayvanları uzaktan severdi ya da korkardı. ❀ Ben de onlardan biriydi ta ki bir yavru sokak kedisinin bana sırnaşmasıyla o ön yargı yıkıldı. Ve ben de bir hayvan sahiplendim. İyi ki de sahiplenmişim. ❀ Şimdi evinde, bahçesinde hayvan besleyenleri daha iyi anlar oldum. ❀ Onlar yaşantımızın bir parçası iken şimdi evimizin bir ferdi oldular.
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2022 - Cumartesi

SEVGİ

Uzun zaman sonra insanların sokak hayvanlarına olan düşkünlüğü mutlaka her kesin dikkatini çekmiştir.

Eskiden sokak hayvanlarına ya da evcil hayvanlara  bu kadar candan, ilgili, sevgi dolu paylaşımlar olmazdı.

Evinde veya sokağında kedi-köpek besleyen, insanlar sayısı daha azdı.

Hatta çocukluğumuzu düşünürsek, bir hayvanın başını okşasak, sevsek büyüklerimiz bize “pis o bırak, ısırır” psikolojisiyle ön yargılı davranır hayvanlara yaklaşamazdık.

Hayvanları sevenler vardı ama çoğunluk evcil hayvanları uzaktan severdi ya da korkardı.

Ben de onlardan biriydi ta ki bir yavru sokak kedisinin bana sırnaşmasıyla o ön yargı yıkıldı. Ve ben de bir hayvan sahiplendim. İyi ki de sahiplenmişim.

Şimdi evinde, bahçesinde hayvan besleyenleri daha iyi anlar oldum.

Onlar yaşantımızın bir parçası iken şimdi evimizin bir ferdi oldular.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş