Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

İŞGAL

Son günlerde sizler de fark etmişsinizdir, yol kenarlarında bulunan çay ocakları, kahvehaneler ve kafeteryaların kaldırım ve yürüme yollarını işgal ettiklerini.   İş yerleri genellikle araç trafiğine kapalı olan yerlerde, yayalarında rahatlıkla dolaşmasını engelleyecek şekilde bir masa ve sandalye atarak geçişleri zor hale getiriyorlar.   Özellikle yaz ayının gelmesiyle birlikte Ordu’nun nüfusunda artış yaşanırken, kaldırımlarda bulunan servis masaları büyük zorluk yaşatıyor.   İnsanlarda trafiğin içine atlayarak bir kaldırım, bir araç yolu inip çıkarak bir şekilde geçişini yapıyor.   Tabi ki herkes işini yapacak ama bu şekilde insanları rahatsız etmek hiç iyi bir durum değil. Zaten araçlar tarafından yeteri kadar kaldırımlar işgal edilerek otopark gibi kullanılırken bu durum iyice yayaları rahatsız ediyor.      Gereksiz kaldırım ve yaya yolu işgallerini bir an önce durdurulmalı ki biz vatandaşlarda rahat edelim.  
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2022 - Çarşamba

İŞGAL

Son günlerde sizler de fark etmişsinizdir, yol kenarlarında bulunan çay ocakları, kahvehaneler ve kafeteryaların kaldırım ve yürüme yollarını işgal ettiklerini.
 
İş yerleri genellikle araç trafiğine kapalı olan yerlerde, yayalarında rahatlıkla dolaşmasını engelleyecek şekilde bir masa ve sandalye atarak geçişleri zor hale getiriyorlar.
 
Özellikle yaz ayının gelmesiyle birlikte Ordu’nun nüfusunda artış yaşanırken, kaldırımlarda bulunan servis masaları büyük zorluk yaşatıyor.
 
İnsanlarda trafiğin içine atlayarak bir kaldırım, bir araç yolu inip çıkarak bir şekilde geçişini yapıyor.
 
Tabi ki herkes işini yapacak ama bu şekilde insanları rahatsız etmek hiç iyi bir durum değil. Zaten araçlar tarafından yeteri kadar kaldırımlar işgal edilerek otopark gibi kullanılırken bu durum iyice yayaları rahatsız ediyor.   
 
Gereksiz kaldırım ve yaya yolu işgallerini bir an önce durdurulmalı ki biz vatandaşlarda rahat edelim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş