Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

ENGELE ENGEL OLUYORLAR

Geçen günlerde öyle bir durumla karşılaştım ki, duruma çok üzüldüm. Daha önceleri de bahsettiğim kaldırım işgallerinin içler acısı bir durumu söz konu oldu. Araç sahipleri araçlarını öyle bir park ediyorlar ki, bazen ara sokakları bazense kaldırımları kendilerine özel otopark yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde bir akşamüstü iki araç kaldırıma orta ortaya park etmişlerdi. Karşıdan da araçlar geliyordu ne kaldırımdan gidiliyordu ne de kaldırımdan… Ben bile sağlıklı bir insan olarak çaresiz kalmışken tam o sırada bana doğru gelen tekerlekli sandalyede bir kadın, kaldırıma park eden araçların yanına kadar geldi ve çaresizce bakakaldı. Kendi imkânlarıyla ne kaldırımdan yola inebilirdi ne de tekrar kaldırıma çıkabilirdi. Hiçbir şey söyleyemedim. Yasak olmasına rağmen düşüncesizce park edilmiş bu araçların hemen yan tarafı da belediyeye ait otopark vardı. Bu şahıslara oraya park etmek zor geldi her halde. Peki o sana zor geldi ayaklarını kullanamayan bu kişi ye daha da zor gelmedi mi ki? Araç sahipleri özellikle bu tür düşüncesizce park etmeleri sıkça yapıyor. Sağlık bir vatandaş olarak bizim bile geçişlerde zorlandığımız bu yanlışlık karşısında bir de onları düşünelim.
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2023 - Salı

ENGELE ENGEL OLUYORLAR

Geçen günlerde öyle bir durumla karşılaştım ki, duruma çok üzüldüm.

Daha önceleri de bahsettiğim kaldırım işgallerinin içler acısı bir durumu söz konu oldu.

Araç sahipleri araçlarını öyle bir park ediyorlar ki, bazen ara sokakları bazense kaldırımları kendilerine özel otopark yapıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde bir akşamüstü iki araç kaldırıma orta ortaya park etmişlerdi. Karşıdan da araçlar geliyordu ne kaldırımdan gidiliyordu ne de kaldırımdan…

Ben bile sağlıklı bir insan olarak çaresiz kalmışken tam o sırada bana doğru gelen tekerlekli sandalyede bir kadın, kaldırıma park eden araçların yanına kadar geldi ve çaresizce bakakaldı.

Kendi imkânlarıyla ne kaldırımdan yola inebilirdi ne de tekrar kaldırıma çıkabilirdi. Hiçbir şey söyleyemedim.

Yasak olmasına rağmen düşüncesizce park edilmiş bu araçların hemen yan tarafı da belediyeye ait otopark vardı. Bu şahıslara oraya park etmek zor geldi her halde. Peki o sana zor geldi ayaklarını kullanamayan bu kişi ye daha da zor gelmedi mi ki?

Araç sahipleri özellikle bu tür düşüncesizce park etmeleri sıkça yapıyor. Sağlık bir vatandaş olarak bizim bile geçişlerde zorlandığımız bu yanlışlık karşısında bir de onları düşünelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş