Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BİRCAN KAPLAN
Köşe Yazarı
BİRCAN KAPLAN
 

GURUR VERİYOR

Ordu’nun son günlerde turizm anlamındaki gelişmeleri gurur veriyor. ☘ Tanınırlığı artan bir şehir haline gelen Ordu, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini uzun zaman önce çekmeye başladı. ☘ Denizi, yaylaları ve insanıyla özleşen Karadeniz’in incisi Ordu, kendini göstermeye başladı. ☘ Son zamanlarda ulusal kanallarda ve gazetelerde Ordu’yu görmek, mutluluk veriyor ve yapılan bir şeylerin boşuna olmadığını gösteriyor. ☘ Son olarak Posta Gazetesi yazarlarından Banu Şen’in kaleme aldığı ‘Karadeniz’de parlayan rüya şehir: Ordu’ isimli köşede Ordu’yu çok yönlü olarak anlatmıştır. ☘ Özellikle Banu Şen, yazısında Ordu’nun artık sadece fındık ile tanınmadığına dikkat çekerken Ordu’nun turizmin gelişmesi açısından ne kadar yol kat ettiğini gözler önüne serdi. ☘ Gelişime açık olan bir şehir haline gelen Ordu kendine has doğası ve coğrafi işaretli ürünleriyle bunu her yıl bizlere anlatıyor.    
Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2022 - Perşembe

GURUR VERİYOR

Ordu’nun son günlerde turizm anlamındaki gelişmeleri gurur veriyor.

Tanınırlığı artan bir şehir haline gelen Ordu, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini uzun zaman önce çekmeye başladı.

Denizi, yaylaları ve insanıyla özleşen Karadeniz’in incisi Ordu, kendini göstermeye başladı.

Son zamanlarda ulusal kanallarda ve gazetelerde Ordu’yu görmek, mutluluk veriyor ve yapılan bir şeylerin boşuna olmadığını gösteriyor.

Son olarak Posta Gazetesi yazarlarından Banu Şen’in kaleme aldığı ‘Karadeniz’de parlayan rüya şehir: Ordu’ isimli köşede Ordu’yu çok yönlü olarak anlatmıştır.

Özellikle Banu Şen, yazısında Ordu’nun artık sadece fındık ile tanınmadığına dikkat çekerken Ordu’nun turizmin gelişmesi açısından ne kadar yol kat ettiğini gözler önüne serdi.

Gelişime açık olan bir şehir haline gelen Ordu kendine has doğası ve coğrafi işaretli ürünleriyle bunu her yıl bizlere anlatıyor.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş