Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

AKIL VE İZAN…

Bugün trafikteki olağan bir tartışmayı yazacağım sizlere; ☘ Aslında tartışma son derece olağandı. Tipik bir yol verme kavgasıydı. ☘ Tartışmanın yaşandığı saatler sabah olduğu için, her iki şoförün de sabah mahmurluğu hala üzerindeydi ☘ Biri diğerine böyle hata yapılır mı? Diye avazı çıktığı kadar bağırıyor, diğeri ise hatasını kabul edip niye bağırdığını sen hiç hata yapmadın mı? Diyor. ☘ Tartışma bununla da kalmıyor ve durum iyice çirkinleşip birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler etmeye başlıyorlar. ☘ Az ileride trafik tıkanıyor ve her ikisi de araçtan iniyor, yaka paça olup, birbirlerini yeseler doyamayacak seviyeye geliyorlar. ☘ Allah'tan iki vatandaş ya da sivil polis duruma müdahale edip, iki tarafı da yatıştırıyor. ☘ Tüm bunları neden anlattım. Benim için çok önemli bir nokta dikkatimi çekti. ☘ Şoförlerden birinin yanında eşi, diğerinin yanında ise 7-8 yaşlarında kız evladı olması idi. ☘ Şoförün biri yanındaki eşinin yalvarmasını, diğer şoförün ise koltukta babasının kavga etmesini görüp hüngür hüngür ağlamasını hiçe saymaları, çevredeki vatandaşlara sizin kavganız batsın dedirtti. ☘  Her iki şoföre de soruyorum; bu kavganıza ve ağzına alınmayacak küfürlerinize birinizin eşi, diğerinizin minicik bir kız evladı şahit oldular. Onların suçu neydi de bu çirkinliği onlara yaşattınız. ☘ Ne geçti elinize neyi paylaşamadınız. ☘ Biriniz karşı tarafın yaptığı hatayı kabullenemedi, diğeri ise kendisine bağırılmasını kabullenemedi. ☘ Hadi kadın yetişkin diyelim olan ise 10 dakika boyunca ağlayarak yaşadığı travmayı ömür boyu unutamayacak olan minicik kız çocuğuna oldu. ☘ Allah hepimize akıl ve izan vermesi dileğiyle kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2023 - Pazartesi

AKIL VE İZAN…

Bugün trafikteki olağan bir tartışmayı yazacağım sizlere;

Aslında tartışma son derece olağandı. Tipik bir yol verme kavgasıydı.

Tartışmanın yaşandığı saatler sabah olduğu için, her iki şoförün de sabah mahmurluğu hala üzerindeydi

Biri diğerine böyle hata yapılır mı? Diye avazı çıktığı kadar bağırıyor, diğeri ise hatasını kabul edip niye bağırdığını sen hiç hata yapmadın mı? Diyor.

Tartışma bununla da kalmıyor ve durum iyice çirkinleşip birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler etmeye başlıyorlar.

Az ileride trafik tıkanıyor ve her ikisi de araçtan iniyor, yaka paça olup, birbirlerini yeseler doyamayacak seviyeye geliyorlar.

Allah'tan iki vatandaş ya da sivil polis duruma müdahale edip, iki tarafı da yatıştırıyor.

Tüm bunları neden anlattım. Benim için çok önemli bir nokta dikkatimi çekti.

Şoförlerden birinin yanında eşi, diğerinin yanında ise 7-8 yaşlarında kız evladı olması idi.

Şoförün biri yanındaki eşinin yalvarmasını, diğer şoförün ise koltukta babasının kavga etmesini görüp hüngür hüngür ağlamasını hiçe saymaları, çevredeki vatandaşlara sizin kavganız batsın dedirtti.

 Her iki şoföre de soruyorum; bu kavganıza ve ağzına alınmayacak küfürlerinize birinizin eşi, diğerinizin minicik bir kız evladı şahit oldular. Onların suçu neydi de bu çirkinliği onlara yaşattınız.

Ne geçti elinize neyi paylaşamadınız.

Biriniz karşı tarafın yaptığı hatayı kabullenemedi, diğeri ise kendisine bağırılmasını kabullenemedi.

Hadi kadın yetişkin diyelim olan ise 10 dakika boyunca ağlayarak yaşadığı travmayı ömür boyu unutamayacak olan minicik kız çocuğuna oldu.

Allah hepimize akıl ve izan vermesi dileğiyle kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş