Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
BEKİR SEÇİL
Köşe Yazarı
BEKİR SEÇİL
 

ÇOCUKLARIN VE GENÇLERİN ELİNDEN KİTAP DÜŞMÜYOR

Kitap okunmuyor yargısı içerisinde olanlar var ya. Onlar, kendi kör kubbesinden bakan, kitapsız yaşayan yaşını başını almış nesillerdir. Bu yargıda olana sorsan ‘en son okuduğun kitap hangisidir?’ hatırlayamaz bile.  Bilmezler mi ki okumadıklarını iddia ettiği bu çocukların ve gençlerin ellerinden hiç kitap düşmüyor ve okumadan uyku girmiyor gözlerine.
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2023 - Pazartesi

ÇOCUKLARIN VE GENÇLERİN ELİNDEN KİTAP DÜŞMÜYOR

Kitap okunmuyor yargısı içerisinde olanlar var ya. Onlar, kendi kör kubbesinden bakan, kitapsız yaşayan yaşını başını almış nesillerdir.

Bu yargıda olana sorsan ‘en son okuduğun kitap hangisidir?’ hatırlayamaz bile. 

Bilmezler mi ki okumadıklarını iddia ettiği bu çocukların ve gençlerin ellerinden hiç kitap düşmüyor ve okumadan uyku girmiyor gözlerine.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş