Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ordu Şehir Hastanesi için Son Gelişmeler Değerlendirildi

Gündem (HABER MERKEZİ) - AFİŞ GAZETESİ | 28.04.2025 - 17:51, Güncelleme: 28.04.2025 - 17:51 2488 kez okundu.
 

Ordu Şehir Hastanesi için Son Gelişmeler Değerlendirildi

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 1200 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarının 13.cüsü, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonunda yapılan Koordinasyon Toplantısına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan İnce, Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş, DSİ Samsun 7. Bölge Müdür Yardımcısı Murat Şerbetçi, TEİAŞ Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Dursun Tüzün, DSİ 77. Şube Müdürü Mehmet Kurul, Türk Telekom Başmüdürü Zafer Onur Atasoy, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Yayla, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Okan Karadağ, Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Doğan Gürler, Ordu Şehir Hastanesi Yüklenici Firma Proje Müdürü Yalçın Sekmen ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri hazır bulundu.      Toplantının başlangıcında, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok tarafından 20.03.2025 tarihinde gerçekleştirilen 12. Koordinasyon Toplantısında, ilgili kurumlar tarafından yapılması gereken çalışmalar konusunda alınan kararlar hakkında Vali Muammer Erol ve toplantıya katılanlara bilgi verildi.       Ömer Tok’un sunumunun ardından, 20.03.2025 tarihinde yapılan 12. Koordinasyon Toplantısında alınan kararlar doğrultusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ele alındı.    Yapılan çalışmalar hakkında ilgili kurum yöneticilerinden tek tek bilgi alan Vali Muammer Erol, “Gerçekleştirmiş olduğumuz bu koordinasyon toplantıları sayesinde, Ordu Şehir Hastanesi inşaatımızın yapım sürecinde karşılaşılan birçok sorun ve sıkıntıları aşmış olduk. Ordu Şehir Hastanemizin açılışına kadar başta ulaşım olmak üzere diğer tüm altyapı hizmetlerini de hazır hale getirmiş olacağız. İnşallah seneye bu günlerde Ordu Şehir Hastanemiz hizmet vermeye başlamış olacak. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de, Ordu Şehir Hastanesinin Ordu için çok önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaparak, “İlimiz için son derece önemli olan bu yatırımın gecikmeye sebep verilmeden, planlanan sürede hizmete hazır hale getirilmesi için Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili tüm kurumlarımız canla başla çalışıyoruz. Üzerimize düşen yükümlülüğümüzü yerine getirmenin gayreti ve çabası içindeyiz. Ben de emek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Dr. Öğrt. Üyesi Dursun Tüzün, “Sağlık Bakanlığımızdan Şehir Hastanesi için ödeneğini aldığımız soğuk hava UPS ihalesini 02.04.2025 tarihinde gerçekleştirdik. Sözleşmeye davet yazılmış olup, sözleşme aşamasındadır. Avadanlık malzeme alımı ihalesini de 25.04.2025’te gerçekleştirdik. Baz istasyonu ve sinyal güçlendirici ihalesi gerçekleştirildi. Türk Telekom tarafından sözleşmeye davet yazılmış olup, sözleşme aşamasındadır. Tabela ve yönlendirme için 49 milyon ödenek taahhüdü alınmış olup, ihale aşamasındadır. Şehir Hastanesi perde için Devlet Malzeme ofisinden alımı gerçekleştirilmiştir” diye konuştu.
Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 1200 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarının 13.cüsü, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonunda yapılan Koordinasyon Toplantısına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan İnce, Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş, DSİ Samsun 7. Bölge Müdür Yardımcısı Murat Şerbetçi, TEİAŞ Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Dursun Tüzün, DSİ 77. Şube Müdürü Mehmet Kurul, Türk Telekom Başmüdürü Zafer Onur Atasoy, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Yayla, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Okan Karadağ, Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Doğan Gürler, Ordu Şehir Hastanesi Yüklenici Firma Proje Müdürü Yalçın Sekmen ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri hazır bulundu. 
 
 
Toplantının başlangıcında, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok tarafından 20.03.2025 tarihinde gerçekleştirilen 12. Koordinasyon Toplantısında, ilgili kurumlar tarafından yapılması gereken çalışmalar konusunda alınan kararlar hakkında Vali Muammer Erol ve toplantıya katılanlara bilgi verildi.  
 
 
Ömer Tok’un sunumunun ardından, 20.03.2025 tarihinde yapılan 12. Koordinasyon Toplantısında alınan kararlar doğrultusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ele alındı. 
 
Yapılan çalışmalar hakkında ilgili kurum yöneticilerinden tek tek bilgi alan Vali Muammer Erol, “Gerçekleştirmiş olduğumuz bu koordinasyon toplantıları sayesinde, Ordu Şehir Hastanesi inşaatımızın yapım sürecinde karşılaşılan birçok sorun ve sıkıntıları aşmış olduk. Ordu Şehir Hastanemizin açılışına kadar başta ulaşım olmak üzere diğer tüm altyapı hizmetlerini de hazır hale getirmiş olacağız. İnşallah seneye bu günlerde Ordu Şehir Hastanemiz hizmet vermeye başlamış olacak. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de, Ordu Şehir Hastanesinin Ordu için çok önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaparak, “İlimiz için son derece önemli olan bu yatırımın gecikmeye sebep verilmeden, planlanan sürede hizmete hazır hale getirilmesi için Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili tüm kurumlarımız canla başla çalışıyoruz. Üzerimize düşen yükümlülüğümüzü yerine getirmenin gayreti ve çabası içindeyiz. Ben de emek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Dr. Öğrt. Üyesi Dursun Tüzün, “Sağlık Bakanlığımızdan Şehir Hastanesi için ödeneğini aldığımız soğuk hava UPS ihalesini 02.04.2025 tarihinde gerçekleştirdik. Sözleşmeye davet yazılmış olup, sözleşme aşamasındadır. Avadanlık malzeme alımı ihalesini de 25.04.2025’te gerçekleştirdik. Baz istasyonu ve sinyal güçlendirici ihalesi gerçekleştirildi. Türk Telekom tarafından sözleşmeye davet yazılmış olup, sözleşme aşamasındadır. Tabela ve yönlendirme için 49 milyon ödenek taahhüdü alınmış olup, ihale aşamasındadır. Şehir Hastanesi perde için Devlet Malzeme ofisinden alımı gerçekleştirilmiştir” diye konuştu.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Adana escort Çukurova escort Seyhan escort Ankara escort Mamak escort Etimesgut escort Polatlı escort Pursaklar escort Haymana escort Çankaya escort Keçiören escort Sincan escort izmir escort aliağa escort balçova escort bayındır escort bayraklı escort bergama escort beydağ escort bornova escort buca escort çeşme escort çiğli escort dikili escort foça escort gaziemir escort güzelbahçe escort karabağlar escort karaburun escort karşıyaka escort kemalpaşa escort kiraz escort kınık escort konak escort menderes escort menemen escort narlıdere escort ödemiş escort seferihisar escort selçuk escort tire escort torbalı escort urla escort bostanlı escort mavişehir escort alsancak escort üçyol escort bursa escort altınşehir escort gemlik escort görükle escort gürsu escort inegöl escort kestel escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort soğanlı escort yıldırım escort antalya escort akseki escort aksu escort belek escort demre escort döşemealtı escort elmalı escort finike escort gazipaşa escort gündoğmuş escort ibradı escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort manavgat escort muratpaşa escort serik escort alanya escort Eskişehir escort Gaziantep escort Şahinbey escort Nizip escort Şehitkamil escort İstanbul escort Merter escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort Kayseri escort Kocaeli escort Gebze escort İzmit escort Malatya escort Manisa escort Mersin escort Yenişehir escort Mezitli escort Erdemli escort Silifke escort Akdeniz escort Anamur escort tarsus escort Muğla escort Bodrum escort Milas escort Dalaman escort Marmaris escort Fethiye escort Datça escort Samsun escort Atakum escort İlkadım escort Aydın escort Bolu escort Denizli escort Diyarbakır escort Düzce escort Konya escort Kütahya escort Sakarya escort