BAŞKAN BODUR’DAN ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER
BAŞKAN BODUR’DAN ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER
52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Sayın Şükrü Bodur, Ordu'nun futbol vizyonunu daha da ileriye taşımak ve ortak hedefler doğrultusunda güç birliği oluşturmak amacıyla, Ordu Valisi Sayın Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Sayın Ulaş Tepe’yi makamlarında ziyaret etti.
Görüşmelerde Ordu futbolunun mevcut durumu, geleceğe yönelik projeler ve ortak sinerjiyle oluşturulabilecek yapılar ele alındı. Ziyaretler, son derece verimli ve yapıcı bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Bodur, gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı tüm protokol üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek, kulüp olarak şehrin spor vizyonuna katkı sunmaya kararlı olduklarını belirtti.
“Tek Takım Yaklaşımını Memnuniyetle Karşılıyoruz”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in görüşmelerde dile getirdiği “Ordu’da tek takım” vizyonu, Başkan Bodur tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu yaklaşıma tam destek verdiklerini ifade eden Bodur, şunları kaydetti:
“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ortaya koyduğu ‘tek takım’ yaklaşımı bizler için son derece anlamlıdır. 52 Orduspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu olarak bizler de aynı görüşteyiz. Şehrimizin futbolda daha güçlü temsil edilmesi ve profesyonel yapının sürdürülebilir olması adına bu tür birlikteliklerin son derece kıymetli olduğunu düşünüyoruz.”
Güçlü Yarınlar İçin Ortak Hedefler
Ziyaretlerde ayrıca, Ordu’nun futbol markasının ulusal düzeyde daha etkin temsil edilmesi gibi başlıklar da masaya yatırıldı. Kulüp Başkanı Bodur, bu süreçte kamu kurumlarıyla yapılacak iş birliklerinin hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.
Ordu HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.