NARKOTİK OPERASYONU

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda 23 adet sentetik ecza maddesi, 241 gram metamfetamin, 36 gram sentetik kannabinoid, 67 gram esrar ele geçirildi.

 

 

              Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 23 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 8 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

              Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 23 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 3 gr. Metamfetamin maddesi ile 41 gr. Esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapıldı.

              Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 23 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ile 2 gr. Esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

              Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 24 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

             Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 23 Ekim 2023 tarihinde bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapıldı. Hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 25 Ekim 2023 tarihinde bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 25 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ile 35 gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapıldı.

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 25 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ile 35 gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapıldı.

          Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 25 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan 2 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 5 adet Sentetik Ecza, 1 gr. Sentetik Kannabinoid, maddesi 2 gr. Metamfetamin maddesi ve 1 gr. Esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alının 2 şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

        Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  25 Ekim 2023 tarihinde bir ikamette yapılan aramada 13 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  26 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 7 gr. Metamfetamin maddesi ile 5 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce   27 Ekim 2023 tarihinde bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

          Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 28 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 14 gr. Esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 28 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 28 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam 214 gr. Metamfetamin maddesi ile 9 gr. Esrar maddesi ele geçirildi. Haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 29 Ekim 2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 3 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.(