KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ HAZIR

    Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,ilçelerde hayata geçirdikleri kent meydanları ve sosyal donatı alanlarıyla değişim ve dönüşümün öncüsü olmayı sürdürdüklerini belirtirken, Korgan içinde farklı ve fonksiyonel bir kültür merkezi projesi hazırladıklarını ifade etti.
TOPLAM ALANI “5 BİN 605 M2”
    Yapılan değerlendirmeler sonucunda,projenin Korgan Belediyesihizmet binası ile aynı yapı içerisinde olacak şekilde hazırlandığınısöyleyen Başkan Enver Yılmaz, taban alanı 1.325 m2 ve toplam alanı ise 5 bin 605 m2 olacak projede, hanımlar lokalindenitfaiye binasına kadar birçok farklı hizmet biriminin olduğunun altını çizdi.
İLÇENİN LOKOMOTİFİ  OLACAK
    Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kültür Merkezi Projesi kapsamındaİlçe Belediyesihizmet binası, fuaye sergi salonu, konferans salonu, düğün salonu, kafe, hanımlar lokali, zabıta amirliği, giyinme odaları, sauna, Türk hamamı, şok havuzu, kazan dairesi ve itfaiye hizmet birimi bulunacak. Bu önemli hizmet kompleksimiz,Korganlıhemşehrilerimizin günlük hayatına önemli katkılar sağlayacak veilçemizin lokomotifi olacak” dedi.