ALTINORDU BELEDİYESİ FARKINDALIK YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

Toplumun tüm kesimlerine yönelik gerçekleştirdiği farkındalık çalışmalarıyla dikkat çeken Altınordu Belediyesi, bilimsel ve teknolojik sayısız ilerlemenin mimarı olan, bilim ve teknolojiyle ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayan mühendislerin ‘Dünya Mühendisler Günü’nü de unutmadı.

Her yıl 5 Aralık günü kutlanmakta olan ‘Dünya Mühendisler Günü’nün hafta sonu ve sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesi sebebiyle haftanın ilk iş gününde şehirde bulunan Mühendislere ait meslek kuruluşlarını ziyaret eden Altınordu Belediyesi ekipleri Başkan Aşkın Tören’in kutlama mesajıyla selamlarını ve hediyelerini iletip çiçek takdiminde bulundular. Aynı etkinlik kapsamında Belediye bünyesinde görev yapan Mühendisleri de tek tek ziyaret eden ekipler Mühendislerin günlerini kutladılar.  

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Dünya Mühendisler Günü vesilesiyle bir de kutlama mesajı paylaştı. Başkan Tören sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda “dünyayı aydınlatan, ülkeye değer katan, yaşamı kolaylaştıran ve insanlığın geleceğine ışık tutan tüm mühendislerimizin 5 Aralık #DünyaMühendislerGünü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.