SICAK HAVAYI GÖREN KENDİNİ DIŞARI ATTI

    Kar yağışının ve dondurucu soğukların ardından havanın açık ve sıcak olmasıyla beraber cadde ve sokaklar kalabalık bir görünüm kazandı. Özellikle Fidangör Caddesi ve sahildeki yürüyüş yolları tıklım tıklım  dolup taştı, vatandaşlar sıcak havanın keyfini çıkarttı. Fidangör Caddesinde yazdan kalma bir günün tadını çıkaran vatandaşlar, ''Kaç gündür havalar çok soğuk ve yağışlıydı. Dışarı çıkamamıştık. Günlerdir eve tıkılıp kalmanın acısını çıkartıyoruz bugün. Hava gerçekten yaz gibi. Az önce sıcaktan bunalıp ceketimi çıkarttım. Hava harika, keşke hep böyle olsa'' dedi.
''Bu havalara dikkat''
    Konu hakkında konuştuğumuz yaşlı ve deneyimli vatandaşlar ise, ''Böyle havalar insanı hasta eder, sıcakta terleyip üzerini çıkartırsın ama bu seferde soğuk havayı yersin anlamadan. Akşama başlarsın öksürmeye, hapşırmaya. Ne olursa olsun, ne kadar güneşli bir hava olursa olsun kış ayındayız. Güneşe aldanmayın. Siz yine üşümeyecek şekilde giyinin yoksa hasta olursunuz'' dedi.
''Sıcak hava uzun
 sürmeyecek''
    Meteorolojiden yapılan açıklamalara göre bu güzel ve sıcak hava hafta sonu yerini tekrar soğuk havaya bırakacak. Pazar gününden itibaren de kar yağışı bekleniyor. 
Haber:Emrah KARAKUŞ