OSKEM Ekiplerinden anında müdahale

    17 Haziran’da sezonu açaraksu kazalarını engelleme hizmeti veren ekipler, boğulma tehlikesi geçiren 108 kişiye müdahalede bulunarak vatandaşların hayatını kurtardı.

HİZMET VERİLEN PLAJLARDA HİÇBİR ÖLÜMLÜ OLAY YAŞANMADI
    3’ü kadınlar plajı olmak üzere toplam 13 plajda 50 personel, 3 adet jet ski ve 2 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti veren ekiplerin bulunduğu plajlarda hiçbir ölümlü olay yaşanmadı.
    Ekipler, Altınordu ilçesinde Mavi Bayraklı Akyazı Plajı,  Akyazı Halk Plajı, Mavi Bayraklı Cumhuriyet Mahallesi Plajı ve Kumbaşı Plajı; Perşembe ilçesinde Efirli Kadınlar Plajı ve Çaka Beyaz Kum Plajı; Fatsa ilçesinde Dolunay Çamlık Plajı ve Kadınlar Plajı; Ünye ilçesinde Mavi Bayraklı Kırkevler Plajı, Kadınlar Plajı ve Çınarsuyu Tesisleri Plajı ile Gülyalı Tepealtı Halk Plajı’nda vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayarak deniz aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapmasını sağlıyor.

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN
    Sahillerde kendilerini artık güvende htiklerini belirten vatandaşlar, cankurtaran hizmetinin olası kaza ve facia durumunun büyük ölçüde önüne geçtiğini dile getirdi. OSKEM ekipleri, 17 Eylül’e kadar plajlarda hizmet vermeye devam edecek.(