MEGA PROJE YAZA BİTİYOR

    Başkan Enver Yılmaz, Genel Sekreter Bülent Civelek ile birlikte proje alanında yaptığı incelemede Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Günaydın’dan ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
    Başkan Yılmaz burada yaptığı açıklamada, çalışmaların belirlenen takvime göre ilerlediğini ve herhangi bir aksama olmadığını ifade ederek, “Ordumuzun vitrin bölgelerinden olan rıhtımda yürüttüğümüz proje, belirlediğimiz takvime göre ilerliyor. Müteahhit firma alana girdi ve çalışmalara başladı. Proje içerisinde yer alan ve yap işlet devret modeliyle yapılan işletmemiz, inşallah sözleşmede belirtilen 1 Nisan tarihinde hizmete açılacak. Tesisin inşasıyla eşzamanlı olarak, ön ve arka tarafındaki alanlarda tahkimat duvarları ve peyzaj çalışmalarını yapacağız” dedi.

YAZ BAŞINDA HİZMETE GİRİYOR
    Altınordu Rüsumat Parkı Rıhtım ve Sahil Peyzaj Düzenlemesi çalışmalarının yaza kadar tamamlanacağı ve Orduluların hizmetine sunulacağı müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimizde vatandaşımızın memnun kalacağı yatırımları hayata geçirmek için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız iş evladiyelik olsun, insanımız uzun yıllar istifade etsin istiyoruz. İnşallah Haziran ayı itibarıyla projemizin büyük bir bölümünü halkımızın veOrdu turizminin hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimiz Altınordu Rüsumat Parkı Rıhtım ve Sahil Peyzaj Düzenleme çalışmasıyla çevre illerde ve ülke genelinde parmakla gösterilecek güzel sosyal alana kavuşmuş olacak” diye konuştu.

PROJE UYGULAMA ALANI “7 BİN 160 M²”
     Toplam alanı 7 bin 160 m² olan Altınordu Rıhtım Projesi kapsamında kafeterya, restoran, kır düğünü alanı, gezinti alanları, yerli ürünler pazarı ve peyzaj donatı elemanları bulunuyor. 273 m2 kapalı alana ve 5.5 m yüksekliğe sahip olacak tesisin kafe ve restoran olarak kullanılması planlanıyor.(BÜLTEN)