KUDOF’DAN VALİYE TEŞEKKÜR

    “İlimiz turizmine ivme kazandırdığınız” diyerek, konuşmasına başlayan Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Kulübü (KUDOF) Başkanı İlhan Türkmen, ”Sayın Valimizin Ordu turizmine yönelik tanıtım çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bizim amacımız da Sayın Valim gibi Ordu’nun tanıtımıdır. 31 Mayıs Çarşamba günü Ordu’nun tanıtımına katkı sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla bizler de KUDOF olarak sosyal medya hesaplarımızda gün boyu Ordu’nun resimlerine yer verdik. İlimizin tanıtımı noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve plaket için teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, ”Gezdiği yerleri amatör bir ruhla çekip, daha sonra sosyal medyada çeşitli platformlarda paylaşan, sergi açan bir topluluksunuz. Herkesin sizler gibi duyarlı olup, Ordu’nun fotoğraflarına daha çok yer vermesi temennimizdir. Ordu’nun büyüleyici güzelliğinin sosyal medyada yer alması, paylaşılması, tanıtımda son derece önemli rol oynayacak, Ordu’nun bir cennet olduğu bütün dünya tarafından bilinecektir. Bundan dolayı memleketine, köyüne giden, derede balık tutmaya giden insanlar, yaylaya çıkanlar, fındık bahçesinde çalışan insanlar gördükleri manzaraları çekip paylaşsa, tanıtımlara daha çok katkı sunacaktır” şeklinde konuştu.
    “Ordu’nun bugüne kadar ki güzelliğine rağmen fazla turist çekmemesinin, fazla ziyaretçi olmamasını nedeni tanıtım eksikliği” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Her fırsatta elinde imkanı olan arkadaşlar Ordu’yu ve güzelliklerini paylaşsınlar. Bizler de bu noktadan hareketle tanıtım faaliyetlerimize ağırlık verdik” dedi ve Ordu’nun tanıtımına  katkılarından dolayı Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Kulübü üyelerine teşekkür etti.(AFİŞ)