Gazetemizin Yıldönümü Nedeniyle Gelen Kutlama Mesajları

    Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, gazetemizin 10. kuruluş yıldönümünde bizleri yalnız bırakmayarak bir mesaj yayınladı.
    Balkanlıoğlu, “Gazetenizin 10’ncu yayın hayatına girmesi nedeniyle, şahsınızı ve plışanlarınızı kutlarım. Gazetenizin, toplumsal olaylara ve kültürel faaliyetlere duyarlı, gazetecilik mesleğine yakışır yayın ilkelerine sahip olma özelliği ile uzun yıllardır sürdürmekte olduğu başarılı yayın hayatını takdir ediyorum.  İlimizde ve bölgemizde gelişen olaylar hakkında bilgi edindiğimiz Gazetenizin; daha uzun yıllar ilimize faydalı ve başarılı hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, gazetenize başarılı ve uzun bir yayın hayatı diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”
    Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik’in kutlama mesajı, “Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle sizleri ve çalışanlarınızı tebrik eder, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.” 
    Ordu Büyükşehir Belediyesi Enver Yılmaz, kuruluşumuzu unutmayarak bizlere göndermiş olduğu çiçekten dolayı teşekkürlerimizi sınarız.
    Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın kutlama mesajı, “İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi almakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum kuruluşlarıdır. Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla, haber alma ve yayına görevini etik değerlere bağlı kalarak yerine getiren Ordu Afiş Gazetesini 10. kuruluş yıldönümünde sahibini, yazarların' ve tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”(AFİŞ)