Defansta tam bir “SAVAŞKAN”

Özel Ordu Umut Hastanesi B Grubu’nda mücadele eden Kabadüz Belediyespor oynadığı başarılı futbolla sezonun flaş ekiplerinden oldu. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Kabadüz Belediyespor, B Grubunda 1 maçı eksik olmasına rağmen liderlik koltuğunda bulunuyor. Toplamda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Kabadüz Belediyespor 29 gol atarak kalesinde sadece 9 gol gördü.

                 Kabadüz Belediyespor’un genç stoperi Berk Savaşkan oynadığı futbolla ligde adından oldukça fazla söz ettiriyor. Özellikle uzun boyunu çok iyi kullanarak duran toplarda rakip takımlara oldukça zor anlar yaratıyor. Bu sezon oynadığı 8 karşılaşmanın hepsinde ilk on bir başlayan Berk Savaşkan, istikrarlı bir grafik çiziyor. Ligde toplam 3 gol ve 1 asist yaparak atılan 29 golün 4’üne direkt katkı yaparak ligin en çok skora katkı yapan defans oyuncusu konumunda bulunuyor. Bir defans oyuncusu olmasına rağmen skora olan katkısı ile izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

                Yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kalan Kabadüz Belediyespor- İdmanyurduspor karşılaşması 26 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 18:00’da kaldığı yerden devam edecek. Kabadüz Belediyespor karşılaşmada 1-0 öndeydi.