Çağlar Çakır’la Yeniden Diriliş

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grupta mücadele eden  ve ilk yarıyı grupta ikinci sırada tamamlayan Ünye 1957 Spor’da Teknik Direktörlük görevi Çağlar Çakır’a verildi. Yönetimsel ve ekonomik kaosa rağmen yeşil-beyazlı takımı tekrar ayağa kaldırmak ve ikinci yarıda yoluna devam ettirebilmek için görevi kabul eden Teknik Sorumlu Çağlar Çakır, geçmiş yıllarda 3.Lig’de mücadele eden Ünyespor’un benzer ekonomik ve idari kaos dönemlerinde olduğu gibi bugün de görevden kaçmayarak taraftara bir kez daha umut oldu. Bir süredir alsancak escort belirsizlikler nedeniyle sessizliğe bürünen Ünye 1957 Spor’da kaymakam Ümit Hüseyin Güney tarafından görevlendirilen Ünye Belediyesi Spor Müdürü Murat Ülgen bir taraftan yönetim çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da Sportif Direktör olarak ismi geçen Orhan İhtiyaroğlu ile Teknik Sorumlu görevini üstlenen Çağlar Çakır, yardımcısı Mehmet Dönmez en geç Pazartesi günü bir iskelet kadroyu sahaya sürmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.  

Ünyespor eski Teknik Direktörlerinden Orhan İhtiyaroğlu, Çağlar Çakır ve Ünyesporlu eski Futbolcu Mehmet Dönmez’den oluşan komite transfer çalışmalarını sürdürürken ligin ilk yarısında takımda forma giyen bir grup futbolcu ile yapılan görüşmelerden sonuç alındı. Bir grup oyuncu takıma dönme kararı alırken 4-5 oyuncu ile de geri dönüş için görüşmeler devam ediyor.  Görüşülen oyuncuların geri dönme kararına sıcak baktıkları gelen bilgiler arasında. Diğer yandan Bal Ligi tecrübesi olan bir grup oyuncunun transferi ile ilgili çalışmalar da hız kazanırken yine 3 sezondur Bal Ligi tecrübesi bulunan Gürcistan uyruklu bir futbolcu ile de görüşmeler devam ediyor.

İki gün içerisinde takımın oluşturularak saha çalışmalarına başlamaları bekleniyor. Teknik Sorumlu Çağlar Çakır’ın önümüzdeki Pazartesi günü basına bir açıklama yapması bekleniyor.