Buraya gelen Türkü’ye doyuyor

    Ordu da derlediği ve yazdığı birçok türkü ile sanatseverleri kendine hayran bırakan Türk halk müziği dalında çok başarılı öğrenciler yetiştiren aynı zamanda konservatuarda öğretmenlikte yapan Şener Gök, her hafta kendine ait olan kültür sanat evinde misafirlerine türkü dolu bir gece sunuyor. 
    Her meslekten ve toplumun her bölümünden değişik misafirleri konuk eden Şener Gök Kültür Sanat Evi aynı zamanda Ordu yöresin ait değişik yöresel eşyaları ve dizaynı ile görenleri büyülüyor. Şener Gök Kültür Sanat Evi’nin bu haftaki konuğu ise Türk halk müziğinin güçlü sesi Seyhan Çek oldu. Ayrıca İsviçre’den gelen Emine Hekim Seçme İle Hasan Seçme’ninde misafir olduğu gecede türküler konuştu. Şenel hocanın öğrencilerinden oluşan saz ve söz ekibi konuklara birer türkü okudu. Seyhan Çek’de güzel potpurileri ile geceye renk k attı. Kapanışı her zamanki gibi gecenin ağır sesi Ordu’nun türkü babası Şener Gök yaptı. 
    Gecenin anısına Korgan Belediyesi Halkla ilişkiler müdürü tarafından Sanatçı Seyhan Çek ve usta türkücü Şener Gök’e birer plaket takdim edildi. (AFİŞ)